Πότε θα κυκλοφορήσει το Superman: Legacy; - Ο James Gunn επιβεβαιώνει την ημερομηνία

Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή
12 Νοεμβρίου 2023 13:13
Πότε θα κυκλοφορήσει το Superman: Legacy; - Ο James Gunn επιβεβαιώνει την ημερομηνία

Πολλές κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά και τηλεοπτικές σειρές είδαν μια καθυστέρηση στην ημερομηνία πρεμιέρας τους λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ. Η απεργία των σεναριογράφων τελείωσε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα και ήδη πολλές εταιρίες έχουν ανακοινώσει πότε ακριβώς θα παίξουν οι ταινίες τους. Έτσι, και ο James Gunn μίλησε για την επόμενη ταινία του Superman και επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πότε θα φτάσει στους κινηματογράφους.

Ο λόγος γίνεται για το Superman: Legacy, η οποία θα είναι η επόμενη μεγάλη ταινία της DC για τον λατρεμένο ήρωα, με τον James Gunn να κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα. Όπως επιβεβαίωσε ο σκηνοθέτης μέσα από τα επίσημα social media του, η ταινία δε θα καθυστερήσει και θα παίξει αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου του 2025. Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι απεργίες δε θα καθυστερήσουν τον νέο Superman.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση από τον James Gunn:

Χάρη στις προσπάθειες του ταλαντούχου συνεργείου μας, που ποτέ δεν έχασε την πίστη του κατά τη διάρκεια των πιο μακροχρόνιων απεργιών στην ιστορία του Χόλιγουντ, και που δεν άφησε ποτέ το πόδι του από το πεντάλ, συνεχίζοντας να κινείται προς τα εμπρός, δημιουργώντας τους πιο εκπληκτικούς χαρακτήρες και σκηνικά που έχω δει στην καριέρα μου, το Superman Legacy θα κάνει πρεμιέρα (όπως προοριζόταν) στις 11 Ιουλίου 2025.

O David Corenswet είναι ο νέος Superman με την Rachel Brosnahan στο πλάι του ως Lois Lane. Όσον αφορά το υπόλοιπο cast, ο Nathan Fillion του Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα παίξει τον Guy Gardner έναν από τους πιο γνωστούς αλλά και ψωμωμένους Lanterns της DC, η Isabela Merced την Hawkgirl και ο Edi Gathegi τον Mister Terrific.

Όλα αυτά τα ονόματα δείχνουν ότι η DC ετοιμάζει κάτι παραπάνω από μια απλή Superman ταινία και μια επανεισαγωγή του χαρακτήρα στο κινηματογραφικό κοινό, καθώς όλοι αυτοί αποτελούν μέλη της Justice League, επομένως ίσως οι ταχύτητες με τις οποίες θα αρχίσει το "Assemble" του το νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC να είναι υψηλότερες από την προηγούμενη φορά.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.