Superman Legacy: Ο James Gunn εξηγεί γιατί δε θα ξαναδούμε την origin ιστορία του Clark Kent

Έχει ειπωθεί τόσες φορές που είναι περιττή αυτή τη φορά
05 Ιουλίου 2023 09:51
Superman Legacy: Ο James Gunn εξηγεί γιατί δε θα ξαναδούμε την origin ιστορία του Clark Kent

Μια πτυχή του Superman: Legacy αποκάλυψε ο σκηνοθέτης του James Gunn μέσα από το προφίλ του στο BlueSky, ένα κοινωνικό δίκτυο στα πρότυπα του Twitter, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ενός fan. O συγκεκριμένος ήθελε να μάθει αν η πλοκή του All-Star Superman θα αποτελέσει την έμπνευση για τη βάση της ιστορίας του Superman: Legacy. 

Ο co-CEO των DC Studios και αρχιτέκτονας του νέου DC Universe απάντησε ξεκάθαρα και ευθέως: "Νομίζω ότι έχουμε δει αρκετές φορές την origin ιστορία του σε ταινίες μέχρι τώρα". Με αυτή τη φράση ξεκαθάρισε ότι η νέα ταινία του Superman με πρωταγωνιστή τον David Corenswet στον ομώνυμο ρόλο δε θα χάσει χρόνο με το να συστήσει τον Kal-El από την αρχή όπως έκαναν οι άλλες κινηματογραφικές βερσιόν του μέχρι σήμερα. 

Η είδηση αυτή σχολιάστηκε με θετικά λόγια από τους DC fans στα social media μιας και είναι εμφανές με το superhero genre να διανύει μια κορεσμένη περίοδό του, ενώ το κοινό έχει κουραστεί να βλέπει συνεχώς να επαναλαμβάνεται η ιστορία του "πώς έγιναν". 

Να αναφέρουμε ότι στο ρόλο της Λόις Λέιν θα δούμε τη Rachel Brosnahan (Marvelous Ms. Maisel, House of Cards), ενώ φημολογούταν ότι ο ρόλςο του κακού Λεξ Λούθορ θα πάει στον Nicholas Hoult, ο οποίος είναι εδώ και καιρό στα επικρατέστερα ονόματα του James Gunn. 

Δείτε αυτό το παλιό tweet που προέβλεψε από το πουθενά το casting της νέας ταινίας του Superman. 

Η σύνοψη της ιστορίας του Superman: Legacy, δίνει μια πρώτη εικόνα του τι να περιμένουμε: "Το Superman: Legacy αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού του Σούπερμαν για να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Κλαρκ Κεντ από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, με οδηγό την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη."

Αυτό δεν είναι το μοναδικό project που υπογράφει o Gunn εντός του DC Universe καθώς γράφει και το Creature Commandos, μια animated σειρά για το HBΟ Max, καθώς και μαζί με μια ομάδα σεναριογράφων, σχεδιάζουν τα επόμενα 5-10 χρόνια του σύμπαντος της DC και τα επόμενα Chapters του. 

Άλλες μεγάλες επερχόμενες ταινίες του DCU όπως το Superman: Legacy είναι το "The Brave and the Bold" (με τους Batman και Robin) καθώς και το Supergirl: World of Tomorrow.

Όλο το πλάνο κυκλοφοριών του νέου DC Universe δια χειρός James Gunn και Peter Safran θα το βρείτε πατώντας εδώ

Το Superman: Legacy θα βγει στις αίθουσες στις 11 Ιουλίου 2025.