Ένα tweet τριών ετών προέβλεψε τον νέο Superman της DC!

Πριν καν ο James Gunn αναλάβει τα ηνία του DC Universe και των DC Studios
02 Ιουλίου 2023 14:39
Ένα tweet τριών ετών προέβλεψε τον νέο Superman της DC!

Έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που η DC και ο James Gunn ανακοίνωσαν επίσημα τον νέο Superman και την Lois Lane που θα συμμετέχουν στην ταινία "Superman: Legacy", η οποία θα είναι η αφετηρία του νέου DC Universe. 

Το νέο δίδυμο των κινηματογραφικών "Λόις Λέιν" και "Κλάρκ Κεντ" αποτελείται από την Rachel Brosnahan (Marvelous Ms. Maisel, House of Cards) και τον David Corenswet (Pearl, We Own This City) αντίστοιχα. Έκτοτε τα social media βουίζουν από την ανακοίνωση με τους fans της DC να σχολιάζουν γενικά με θετικό πρόσημο το recasting των δύο εμβληματικών ρόλων, αφήνοντας πίσω τον λατρεμένο όλων Henry Cavill και την Amy Adams. 

Kάποιοι αετομάτιδες fans της DC όμως εντόπισαν ένα tweet προ τριετίας το οποίο κυριολεκτικά προέβλεψε το casting της Brosnahan και του Corenswet. Το πιο παράξενο της υπόθεσης είναι ότι όταν ο λογαριασμός @KunaliB έκανε το tweet, o James Gunn δεν ήταν αφεντικό της DC Studios και ακόμη δούλευε για τη Marvel, ενώ η Brosnahan μόλις που έλαμπε το άστρο της λόγω της σειράς "Marvelous Ms Maisel", με τον Corenswet να είναι ακόμη ένας πρακτικά άγνωστος ηθοποιός στο ευρύ κοινό. 

Δείτε το σχετικό tweet με ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου 2020: 

Μπορεί βέβαια να μην πέτυχε την πρόβλεψη για τον σκηνοθέτη ή το σύμπαν, καθώς εκείνος ανέφερε ότι θα ήθελε να είναι μέρος του Batman σύμπαντος του Matt Reeves, παρόλα αυτά οι χρήστες του Twitter έπαθανα την πλάκα τους. Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets που αντιδρούν στην απίθανη αυτή πρόβλεψη: 

Η σύνοψη της ιστορίας του Superman: Legacy, δίνει μια πρώτη εικόνα του τι να περιμένουμε: "Το Superman: Legacy αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού του Σούπερμαν για να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Κλαρκ Κεντ από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, με οδηγό την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη."

Αυτό δεν είναι το μοναδικό project που υπογράφει o Gunn εντός του DC Universe καθώς γράφει και το Creature Commandos, μια animated σειρά για το HBΟ Max, καθώς και μαζί με μια ομάδα σεναριογράφων, σχεδιάζουν τα επόμενα 5-10 χρόνια του σύμπαντος της DC και τα επόμενα Chapters του. 

Άλλες μεγάλες επερχόμενες ταινίες του DCU όπως το Superman: Legacy είναι το "The Brave and the Bold" (με τους Batman και Robin) καθώς και το Supergirl: World of Tomorrow.

Όλο το πλάνο κυκλοφοριών του νέου DC Universe δια χειρός James Gunn και Peter Safran θα το βρείτε πατώντας εδώ

Το Superman: Legacy θα βγει στις αίθουσες στις 11 Ιουλίου 2025.