Superman: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα διαδεχθεί τον Henry Cavill!

Η DC αποφάσισε
27 Ιουνίου 2023 23:44
Superman: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα διαδεχθεί τον Henry Cavill!

Όπως φαίνεται, η Warner Bros και η DC Studios έχουν επιτέλους το νέο τους Superman, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία του ρόλου από τον Henry Cavill, στο νέο σύμπαν που ετοιμάζει ο James Gunn.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως τα στελέχη της εταιρίας είδαν 6 ηθοποιούς για τους ρόλους των Clark Kent και Lois Lane και τελικά φαίνεται πως κατέληξαν στον David Corenswet και στην Rachel Brosnahan αντίστοιχα.

Ειδικότερα, το νέο ρεπορτάζ του Deadline επισημαίνει πως η απόφαση ελήφθη μετά από μια εκτεταμένη διαδικασία οντισιόν, που περιελάμβανε προσωπικές δοκιμαστικές προβολές όπου οι ηθοποιοί φορούσαν πλήρως την στολή του ήρωα και μακιγιάζ. Τα τεστ επιβλέπονταν από τους συν-προέδρους της DC, τον Peter Safran και τον σκηνοθέτη James Gunn και διήρκεσαν δύο ημέρες, με τη μία ημέρα να είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση των ηθοποιών με τη στολή του Superman.

Αναφέρεται ότι οι ηθοποιοί είχαν κλείσει δοκιμαστικές συμφωνίες που θα έληγαν μέσα σε δύο εργάσιμες εβδομάδες. Αυτό αφήνει να εννοηθεί ότι υπήρχε αρκετή βιασύνη για την άμεση ολοκλήρωση του casting, πριν από την πιθανή απεργία της SAG-AFTRA, που θα τεθεί σε ισχύ στις 30 Ιουνίου.

Αν και η Warner Bros δεν έχει επιβεβαιώσει την παρουσία της στην επερχόμενη Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο, υπάρχει η πιθανότητα οι Corenswet και Brosnahan να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια κάποιου πάνελ του στούντιο. Ωστόσο, αν πραγματοποιηθεί η απεργία, οι ηθοποιοί δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν, καθώς σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της απεργίας, απαγορεύεται στους ηθοποιούς να προωθήσουν οποιαδήποτε ταινία κατά τη διάρκειά της.

Φυσικά, τώρα που οι ρόλοι των Clark Kent και της Lois Lane έχουν πλέον κλειδώσει, ο James Gunn θα επικεντρωθεί στο casting του βασικού ανταγωνιστή του Superman, του Lex Luthor, καθώς και άλλων δευτερευόντων χαρακτήρων, όπως ο Jimmy Olsen.

Για την ιστορία, ο Corenswet είναι γνωστός για το ρόλο του στην ταινία Pearl του 2022, καθώς και για τη συμμετοχή του στις τηλεοπτικές σειρές We Own This City και The Politician.

Η σύνοψη της ιστορίας του Superman: Legacy, δίνει μια πρώτη εικόνα του τι να περιμένουμε: "Το Superman: Legacy αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού του Σούπερμαν για να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Κλαρκ Κεντ από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, με οδηγό την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη."

Να σημειωθεί πως αυτό δεν είναι το μοναδικό project που υπογράφει o Gunn εντός του DC Universe καθώς γράφει και το Creature Commandos, μια animated σειρά για το Max, καθώς και μαζί με μια ομάδα σεναριογράφων, σχεδιάζουν τα επόμενα 5-10 χρόνια του σύμπαντος της DC και τα επόμενα Chapters του.

Άλλες μεγάλες επερχόμενες ταινίες του DCU όπως το Superman: Legacy είναι το "The Brave and the Bold" (με τους Batman και Robin) καθώς και το Supergirl: World of Tomorrow.

Το Superman: Legacy θα παίξει στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου 2025.