Δείτε φωτογραφία με όλο το cast της νέας ταινίας του Superman!

Η παραγωγή παίρνει μπρος
23 Φεβρουαρίου 2024 11:34
Δείτε φωτογραφία με όλο το cast της νέας ταινίας του Superman!

Πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή της επόμενης Superman ταινίας, την οποία έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο James Gunn, για το νέο σύμπαν που δημιουργεί για την DC, μαζί με τον Peter Safran. Το table read για το Superman Legacy ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ώρες και ο διάσημος σκηνοθέτης ανέβασε στο Instagram του μία φωτογραφία με ολόκληρο το cast της ταινίας. 

Οι ηθοποιοί βρέθηκαν στο στούντιο της Warner Bros. για να διαβάσουν το σενάριο που έγραψε ο Gunn και πλέον έχουμε την πρώτη φωτογραφία με όλα τα κεντρικά πρόσωπα μαζεμένα. Στην εικόνα που θα βρείτε εντός του άρθρου, λοιπόν, θα δείτε τον David Corenswet, ο οποίος θα είναι ο νέος Superman, την Rachel Brosnahan που υποδύεται την Lois Lane, αλλά και τον διαφορετικό Nicholas Hoult που έχει αναλάβει να ενσαρκώσει τον Lex Luthor. 

Στην εικόνα παρουσιάζονται επίσης και άλλα κεντρικά πρόσωπα της ταινίας όπως είναι οι Skylder Gisondo (Jimmy Olsen), Anthony Carrigan (Metamorpho), Nathan Fillion (Guy Gardner), Isabela Merced (Hawkgirl), Edi Gathegi (Mister Terrific), Terence Rosemore (Otis) και Maria Gabriela de Faria (Engineer). 

Δείτε την εικόνα: 

 

Το Superman: Legacy είναι η πρώτη Superman ταινία εδώ και μία δεκαετία σχεδόν, ενώ αυτό το νέο σύμπαν θα χωρίζεται σε διάφορα chapters που θα περιλαμβάνουν σειρές, ταινίες παιχνίδια. Το νέο Superman θα βρίσκεται μέσα στο Chapter One: Gods and Monsters.

Το Superman: Legacy θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου του 2025. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο, οπότε κατά πάσα πιθανότητα, το trailer της ταινίας θα καταφθάσει προς το τέλος του 2024 ή μέσα στους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς.