Ο Pedro Pascal εκτός DC - Αυτός αντικαθιστά το ρόλο του στο νέο DC Universe του James Gunn

Αλλάζει ο ηθοποιός που θα παίξει τον Maxwell Lord που είδαμε στο “Wonder Woman 1984“
10 Δεκεμβρίου 2023 22:48
Ο Pedro Pascal εκτός DC - Αυτός αντικαθιστά το ρόλο του στο νέο DC Universe του James Gunn

Μια ακόμη αλλαγή στο casting ενός ηθοποιού του DCEU θα προχωρήσει ο James Gunn για το νεοσύστατο DC Universe και αφορά τον ρόλo του Maxwell Lord, που ερμήνευσε ο Pedro Pascal στο "Wonder Woman 1984". 

Πληροφορίες του Deadline μεταφέρουν ότι βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Pascal και ο νέος Maxwell Lord του DC Universe θα είναι ο Sean Gunn, που θα γνωρίζετε ως Craglin από το Guardians of the Galaxy Vol. 3 της Marvel Studios και τυχαίνει επίσης να είναι αδερφός του σκηνοθέτη James Gunn. 

Φημολογείται επίσης ότι θα κάνει μια cameo εμφάνιση ο Lord του Sean Gunn στο επερχόμενο Superman: Legacy που σκηνοθετεί ο αδερφός του και θα ξεκινήσει τα γυρίσματα την ερχόμενη άνοιξη, αν και ακόμη δεν είναι σίγουρο. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα γίνει μια αναφορά στο παρασκήνιο για τον Maxwell Lord με σκοπό να χτίσει την εμφάνισή του σε μελλοντικό project της DC Studios, ένα μοτίβο που θα ακολουθήσει και για άλλους χαρακτήρες στο DC Universe, του οποίου το πρώτο "Phase" θα ονομάζεται Gods and Monsters: Chapter One

Όσον αφορά το υπόλοιπο cast, ο David Corenswet είναι ο νέος Superman, με την Rachel Brosnahan στο πλάι του ως Lois Lane και τον Nicholas Hoult στον ρόλο του γνωστού κακού Lex Luthor. Όσον αφορά το υπόλοιπο cast, ο Nathan Fillion του Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα παίξει τον Guy Gardner έναν από τους πιο γνωστούς αλλά και ψωμωμένους Lanterns της DC, η Isabela Merced την Hawkgirl και ο Edi Gathegi τον Mister Terrific.

Το Superman: Legacy θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου του 2025.