Superman: Legacy – Βρέθηκε ο νέος Lex Luthor στο ολοκαίνουργιο σύμπαν της DC

Ο Nicholas Hoult είναι πανέτοιμος να υπογράψει και να υποδυθεί τον χαρακτήρα
21 Νοεμβρίου 2023 11:07
Superman: Legacy – Βρέθηκε ο νέος Lex Luthor στο ολοκαίνουργιο σύμπαν της DC

Φαίνεται ότι η Warner Bros. Discovery, η DC και ο James Gunn έχουν βρει ήδη τον επόμενο Lex Luthor για το νέο κινηματογραφικό σύμπαν που ετοιμάζεται. Πιο συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες που αφορούν το cast του Superman: Legacy.

Όπως μαθαίνουμε από το Variety, ο Nicholas Hoult θα παίξει τον Νέμεσις του Superman aka Lex Luthor στην επόμενη ταινία που ετοιμάζει πυρετωδώς ο James Gunn. Φαίνεται ότι ο Hoult είναι πανέτοιμος να υπογράψει για να εμπλουτίσει το cast της ταινίας και ήταν από την αρχή υποψήφιος για αυτό το ρόλο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Hoult είναι διάσημος και πολύ επιτυχημένος ηθοποιός στο Χόλιγουντ και πρόσφατα τον είδαμε στο Renfield με τον Nicolas Cage, στο The Menu, στο Warm Bodies, στο Mad Max: Fury Road και σε πολλές άλλες ταινίες.

Με την απεργία του Χόλιγουντ να έχει τελειώσει πλέον, φαίνεται ότι ο Gunn μαζί με την παραγωγή του Superman: Legacy ετοιμάζονται για να ολοκληρώσουν το cast και όπως μάθαμε πρόσφατα, η María Gabriela de Faría πρόκειται να παίξει μία ακόμη Villain, την Engineer.

Όσον αφορά το υπόλοιπο cast, ο David Corenswet είναι ο νέος Superman με την Rachel Brosnahan στο πλάι του ως Lois Lane. Όσον αφορά το υπόλοιπο cast, ο Nathan Fillion του Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα παίξει τον Guy Gardner έναν από τους πιο γνωστούς αλλά και ψωμωμένους Lanterns της DC, η Isabela Merced την Hawkgirl και ο Edi Gathegi τον Mister Terrific.

Όλα αυτά τα ονόματα δείχνουν ότι η DC ετοιμάζει κάτι παραπάνω από μια απλή Superman ταινία και μια επανεισαγωγή του χαρακτήρα στο κινηματογραφικό κοινό, καθώς όλοι αυτοί αποτελούν μέλη της Justice League, επομένως ίσως οι ταχύτητες με τις οποίες θα αρχίσει το "Assemble" του το νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC να είναι υψηλότερες από την προηγούμενη φορά.

Το Superman: Legacy θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου του 2025. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.