Ο James Gunn έχει ευχάριστα νέα για το Superman: Legacy!

Όλα κυλούν ομαλά
04 Δεκεμβρίου 2023 17:37
Ο James Gunn έχει ευχάριστα νέα για το Superman: Legacy!

Πρόσφατα μάθαμε ότι η νέα DC και η Warner Bros. βρήκαν τον ηθοποιό που θα παίξει τον Lex Luthor στο επερχόμενο Superman: Legacy και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κι άλλες πληροφορίες που αφορούν το σενάριο.

Οι πληροφορίες αυτές έρχονται δια στόματος James Gunn, ο οποίος μίλησε για το που βρίσκεται με το σενάριο της ταινίας. Αναλυτικότερα, ο δημιουργός του νέου σύμπαντος της DC επιβεβαίωσε ότι όλα κυλούν ομαλά με το σενάριο του νέου Superman και αυτή τη στιγμή έχει ολοκληρώσει το 99.9%. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, το σενάριο της ταινίας είναι σχεδόν πανέτοιμο και όλα πάνε βάση σχεδίου.

Έχω γράψει το 99.9% του σεναρίου. Πάντα έκανα μερικές μικρές αλλαγές αλλά αυτό γινόταν ήδη από πριν, πριν από την απεργία του Χόλιγουντ.

Το Superman: Legacy είναι η πρώτη Superman ταινία εδώ και μία δεκαετία σχεδόν και δε θα περιλαμβάνει τον Henry Cavill στο ρόλο του πρωταγωνιστή. Επίσης, θα είναι η πρώτη ταινία από το νέο σύμπαν της DC που έχει αναλάβει ο James Gunn και ο Peter Safran. Το νέο σύμπαν θα χωρίζεται σε διάφορα chapters που θα περιλαμβάνουν σειρές, ταινίες παιχνίδια κ.α. και έρχεται με την ονομασία Chapter One: Gods and Monsters.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Superman: Legacy; - Ο James Gunn επιβεβαιώνει την ημερομηνία

Όσον αφορά το υπόλοιπο cast, ο David Corenswet είναι ο νέος Superman με την Rachel Brosnahan στο πλάι του ως Lois Lane. Ο Nathan Fillion του Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα παίξει τον Guy Gardner έναν από τους πιο γνωστούς αλλά και ψωμωμένους Lanterns της DC, η Isabela Merced την Hawkgirl και ο Edi Gathegi τον Mister Terrific.

Το Superman: Legacy θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου του 2025. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.