Έτσι μοιάζει η στολή του νέου Superman - Αλλάζει και ο τίτλος της ταινίας

Τα γυρίσματα επιτέλους ξεκίνησαν
01 Μαρτίου 2024 08:54
Έτσι μοιάζει η στολή του νέου Superman - Αλλάζει και ο τίτλος της ταινίας

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Superman ξεκίνησαν και έχουμε την πρώτη εικόνα από ένα μέρος της στολής του χαρακτήρα! Γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι η παραγωγή θα ξεκινούσε μέσα στον Φεβρουάριο και πλέον έχει πάρει μπρος, με τον James Gunn να αποκαλύπτει μέσα από τα social media του, ότι ο επίσημος τίτλος της ταινίας αλλάζει.   

Έτσι, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η επερχόμενη ταινία δε θα ονομάζεται τελικά Superman: Legacy, αλλά Superman (σκέτο). Πρόκειται για την πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια που θα έρθει μία ταινία με τον χαρακτήρα με την απλή ονομασία “Superman”. Η τελευταία ταινία που το είχε κάνει αυτό ήταν των Richard Donner και Christopher Reeve το 1978. 

Παράλληλα με την ανακοίνωση των γυρισμάτων και τη νέα ονομασία, ο James Gunn έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μία εικόνα που αποκαλύπτει το “S” γράμμα από τη νέα στολή του David Corenswet. Ο Gunn έγραψε στη λεζάντα του: Χαίρομαι πολύ που ανακοινώνω την έναρξη των γυρισμάτων στο SUPERMAN σήμερα, 29 Φεβρουαρίου, που τυχαία είναι -συμπτωματικά και απρογραμμάτιστα- τα γενέθλια του Superman.

Πάρτε μια μικρή γεύση από τη στολή του Superman:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

 

Αν δεν το γνωρίζετε, ο David Corenswet, θα είναι ο νέος Superman, η Rachel Brosnahan υποδύεται την Lois Lane, ενώ ο Nicholas Hoult έχει αναλάβει να ενσαρκώσει τον Lex Luthor. Παίζουν επίσης οι Skylder Gisondo (Jimmy Olsen), Anthony Carrigan (Metamorpho), Nathan Fillion (Guy Gardner), Isabela Merced (Hawkgirl), Edi Gathegi (Mister Terrific), Terence Rosemore (Otis) και Maria Gabriela de Faria (Engineer).  

Το Superman είναι η πρώτη Superman ταινία εδώ και μία δεκαετία σχεδόν, ενώ αυτό το νέο σύμπαν θα χωρίζεται σε διάφορα chapters που θα περιλαμβάνουν σειρές, ταινίες και παιχνίδια. Το νέο Superman θα βρίσκεται μέσα στο Chapter One: Gods and Monsters. 

Το Superman θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου του 2025.