Η Rocksteady δεν εργάστηκε ποτέ σε παιχνίδι του Superman

Νέο ρεπορτάζ βάζει τέλος στις δημοφιλείς φήμες
14 Ιανουαρίου 2024 11:07
Η Rocksteady δεν εργάστηκε ποτέ σε παιχνίδι του Superman

Η Rocksteady είναι πασίγνωστη στον gaming χώρο κυρίως από την τριλογία Batman Arkham και πιο συγκεκριμένα από τα παιχνίδια Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City και Batman: Arkham Knight. Παρόλο που έχει κυκλοφορήσει διάφορα spin-offs σε αυτό το σύμπαν, η εταιρία έγινε ευρέως γνωστή για αυτά τα τρία, τα οποία λατρεύτηκαν πολύ από τους gamers.

Ωστόσο, η Rocksteady είχε γίνει πολλές φορές στο παρελθόν πρώτο θέμα συζήτησης και για κάτι ακόμα. Για αρκετό καιρό, υπήρχαν πολλές φήμες που έλεγαν ότι η εταιρία μετά το Arkham Knight ετοίμαζε ένα παιχνίδι που θα βασιζόταν στον Superman. Ήταν (τότε) από τις μεγαλύτερες φήμες που είχαν ακουστεί ποτέ για το στούντιο, αλλά σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ, η ομάδα ανάπτυξης δεν εργάστηκε ποτέ στην πραγματικότητα σε ένα τέτοιο project.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο έχει το ρεπορτάζ, η Rocksteady ούτε εργάστηκε ποτέ σε παιχνίδι αυτού του χαρακτήρα της DC, αλλά ούτε έδωσε ιδέες στην Warner Bros. για να φτιάξει ένα τέτοιο παιχνίδι. Μόλις ολοκληρώθηκε το Batman: Arkham Knight το 2015, το στούντιο ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στο Batman: Arkham VR. Οι πληροφορίες αυτές έρχονται από σημαντικά πρόσωπα που γνώριζαν τα σχέδια του στούντιο εδώ και σχεδόν 10 χρόνια.

Στη συνέχεια, φαίνεται ότι υπήρχε στα σκαριά ένα multiplayer παιχνίδι, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το σύμπαν της DC, αλλά δεν αποκαλύφθηκε ποτέ. Το 2016, η Warner Bros. Montreal ακύρωσε ένα project που βασιζόταν πάνω στο Suicide Squad και φαίνεται ότι αυτό το project πέρασε στα χέρια της Rocksteady, μέχρι που το έφερε στα μέτρα της μετατρέποντάς το στο Suicide Squad: Kill The Justice League που γνωρίζετε.

Το νέο παιχνίδι της Rocksteady είναι το Suicide Squad: Kill The Justice League και φαίνεται ότι δουλεύει πάνω σε αυτό αρκετά χρόνια και φυσικά λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν με τα Batman: Arkham.

Η Rocksteady θα διορθώσει την παραφωνία με το Suicide Squad: Kill the Justice League

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο Suicide Squad: Kill the Justice League τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του!

Το Suicide Squad: Kill the Justice League πρόκειται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC στις 2 Φεβρουαρίου του 2024.