ΦΗΜΗ: Πρωταγωνιστές-μεγατόνων θα φέρει η Marvel για το Avengers Secret Wars

Την ώρα που άλλες φήμες θέλουν τους αυθεντικούς έξι Εκδικητές να επιστρέφουν
02 Νοεμβρίου 2023 21:41
ΦΗΜΗ: Πρωταγωνιστές-μεγατόνων θα φέρει η Marvel για το Avengers Secret Wars

Τεράστιες αποκαλύψεις περιλάμβανε το ειδικό μακροσκελές ρεπορτάζ "Crisis at Marvel" του Variety για το άμεσο μέλλον του MCU και τα προβλήματα που το έχουν ταλανίσει στα Phase 4 και 5.  

Ένα από αυτά ήταν ότι η Marvel και ο πρόεδρός της, Kevin Feige, σκέφτονται να επαναφέρουν την παλιά ομάδα των Avengers για μία ακόμη ταινία, κάτι που σημαίνει ότι είναι υπαρκτό το σενάριο να δούμε ξανά μαζί τους Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth και Jeremy Renner

Με τον παράγοντα του Multiverse φυσικά να αποτελεί τη φόρμουλα που επιτρέπει την επιστροφή τέτοιων χαρακτήρων, μια νέα φήμη έρχεται για να βάλει παραπάνω λάδι στη φωτιά που αφορά το Avengers 6. Σύμφωνα με τον γνωστό leaker @MyTimeToShineHello η Marvel εξετάζει να παίξει το πιο δυνατό χαρτί της νοσταλγίας που έχει στα χέρια της, κάνοντας τους Tobey Maguire και Hugh Jackman πρωταγωνιστές του Avengers: Secret Wars

Όσο τρελό κι αν ακούγεται σαν φήμη αυτό έχει μια βάση, διότι ο Maguire εμφανίστηκε ως Spider-Man του Raimi-verse στο Spider-Man: No Way Home, ενώ ο Wolverine του Jackman αναμένεται να είναι ο συμπρωταγωνιστής του Deadpool 3 πλάι στον Ryan Reynolds. Ο δεύτερο προέρχεται από το παλιό σύμπαν της Fox, επομένως ο καθένας τους θα ηγείται πιθανότατα του δικού του σύμπαντος στον επερχόμενο Multiversal War, που η σειρά Loki στη 2η σεζόν έχει αναφέρει πως είναι προ των πυλών. 

Βάζοντας παραπάνω λάδι στη φωτιά, ο insider @CanWeGetToast προσθέτει από πλευράς του ότι ο Spider-Man του Maguire και ο Wolverine του Jackman θα είναι οι δύο "στρατηγοί" της TVA και του Multiversal στρατού που θα ετοιμάσει απέναντι στον Kang και τους Variants του. Μάλιστα, ο Spider-Man του Tom Holland θα είναι ο "εκλεκτός" του σύμπαντος του MCU (Earth 616) 

Όλα τα παραπάνω φυσικά αποτελούν φήμες και λάβετέ τα με κάθε επιφύλαξη. Πάντως λόγω και της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών και του SAG-AFTRA, αναμένεται να υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις στο καλεντάρι της Marvel, διότι το Deadpool 3 για παράδειγμα ανακοινώθηκε ότι καθυστερεί επ'αόριστον.