The Fantastic Four: Η Julia Garner του Ozark θα είναι η Silver Surfer της ταινίας

Είναι πλέον επίσημο
04 Απριλίου 2024 15:26
The Fantastic Four: Η Julia Garner του Ozark θα είναι η Silver Surfer της ταινίας

Η Marvel αποκάλυψε πρόσφατα το κεντρικό cast του επερχόμενου The Fantastic Four και μόλις τώρα ανακοίνωσε μία σημαντική προσθήκη στο cast. Όπως μαθαίνουμε από το Deadline, στην ταινία θα παίξει και η Julia Garner στο ρόλο της Silver Surfer.

Η Garner έχει γίνει ένα αρκετά μεγάλο όνομα τα τελευταία χρόνια στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, αφού εκτός από την ερμηνεία της στη σειρά Ozark του Netflix, έχει παίξει και στα Inventing Anna, The Assistant, The Royal Hotel και άλλα project. Οι πηγές του Deadline λένε ότι η Garner θα υποδύεται την Shalla-Bal, η οποία εμφανίστησε για πρώτη φορά ως η ερωμένη του Norrin Radd στο "Silver Surfer #1". Στα κόμικς ακολούθησαν πολλά και είναι μια διαφορετική εκδοχή του Silver Surfer.

Εκείνη, λοιπόν, θα βρίσκεται πλάι στον Pedro Pascal, ο οποίος θα υποδύεται τον Reed Richards ή αλλιώς Mr. Fantastic, καθώς και στους Vanessa Kirby ως Sue Storm/the Invisible Woman, Ebon Moss-Bachrach ως Ben Grimm/the Thing και Joseph Quinn ως Johnny Storm/the Human Torch.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο Matt Shakman της σειράς "WandaVision" σε σενάριο των Josh Friedman, Jeff Kaplan και Ian Springer. Η ταινία θα είναι μέρος του Phase 6 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, που είναι η τελική φάση που θα οδηγήσει στο Avengers: Secret Wars.

Η Marvel δεν έχει αποκαλύψει ακόμα λεπτομέρειες για την πλοκή του νέου Fantastic Four, ωστόσο ορισμένες φήμες λένε ότι η ταινία θα διαδραματίζεται στο παρελθόν και κατά πάσα πιθανότητα στα ‘60s. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η αντρική βερσιόν του Silver Surfer εμφανίστηκε στο Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer το 2007, όπου ο χαρακτήρας πολέμησε αρχικά με τους Fantastic Four και στη συνέχεια συνεργάστηκε μαζί τους για να σταματήσουν τον πανίσχυρο Galactus.

Τo The Fantastic Four θα βγει στις αίθουσες στις 25 Ιουλίου του 2025.