Η Marvel σκέφτεται να φέρει πίσω τους παλιούς Avengers για μία νέα ταινία!

Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει τα σχέδια της εταιρίας
01 Νοεμβρίου 2023 19:10
Η Marvel σκέφτεται να φέρει πίσω τους παλιούς Avengers για μία νέα ταινία!

Τι θα λέγατε για μία ακόμα Avengers ταινία με τους παλιούς ηθοποιούς; Όπως φαίνεται αυτό υπάρχει στο μυαλό της Marvel, καθώς νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι η εταιρία θέλει να φέρει πίσω τους παλιούς -και πολύ αγαπητούς- Avengers για μία ακόμη ταινία. Και όλα αυτά εν μέσω μιας αβεβαιότητας για την τρέχουσα κατάσταση του MCU.

Μια νέα αναφορά από το Variety εμβαθύνει σε μερικά από τα πιο σημαντικά ζητήματα που αφορούν το MCU και το μέλλον του, ειδικά μετά το Avengers: Endgame που έσπασε τα ταμεία. Μία από τις λύσεις που φαίνεται ότι εξέτασε η Marvel με τους εσωτερικούς συνεργάτες της πρόσφατα, είναι να φέρει μία ταινία με τους παλιούς Avengers, δηλαδή με το αρχικό cast που τόσο πολύ αγαπήθηκε.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Variety, αυτή η ταινία θα μπορούσε να φέρει πίσω τον Robert Downey Jr. ως Tony Stark-Iron Man και την Scarlett Johansson ως Natasha Romanoff-Black Widow. Ωστόσο, η Marvel δεν έχει ακόμα δεσμευτεί για κάτι τέτοιο σύμφωνα με την αναφορά.

Φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό η Marvel αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, καθώς δεν υπήρξε άλλη ταινία της μετά από το Avengers: Endgame που να τα πήγε τόσο καλά εμπορικά.

Επίσης, ακούμε εδώ και καιρό ότι η εταιρία θέλει να φέρει τη νέα ταινία με τους X-MEN και γενικά να κάνει αρκετές αλλαγές στο MCU, έτσι ώστε να ψήσει και πάλι τον κόσμο που ίσως κουράστηκε. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι υπήρχε ένα easter egg στο τελευταίο trailer της ταινίας The Marvels, που σίγουρα μόνο τυχαίο δεν ήταν. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Τι θα λέγατε, λοιπόν, για μία νέα ταινία με τους παλιούς Avengers;