Τι ήταν αυτό που έκρυψε η Marvel στο νέο trailer της ταινίας “The Marvels“;

Υπονοούμενο για εμφάνιση των X-Men;
01 Νοεμβρίου 2023 14:55
Τι ήταν αυτό που έκρυψε η Marvel στο νέο trailer της ταινίας “The Marvels“;

Ένα παράξενο teaser κυκλοφόρησε η Marvel Studios ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας The Marvels, το οποίο έχει προκαλέσει πανικό στις τάξεις των fans του σύμπαντος για αυτό που μάλλον κάνει tease. 

Στα social media και ειδικά στο X (πρώην Twitter) οι θεωρίες έχουν ξεσπάσει σαν φωτιά διότι εντός του νέου teaser εμφανίζεται η φράση "What Comes Next" δηλαδή "τι έπεται" στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Μόνο που τα γράμματα της λεζάντας εξαφανίζονται αργά με τέτοιον τρόπο που αφήνουν το "Χ" από τη λέξη "next" τελευταίο. Αυτό ερμηνεύεται από πολλούς σαν ένα κλείσιμο του ματιού από τη Marvel ότι θα υπάρξει κάποια εμφάνιση ή tease των X-Men εντός του sequel της Captain Marvel

Το σενάριο δεν φαντάζει καθόλου τραβηγμένο διότι η Ms. Marvel της Iman Vellani θεωρείται "mutant" στο MCU, όπως είχε αποκαλυφθεί στην ομώνυμη σειρά της στο Disney Plus. Μάλιστα η σκηνή αυτή της αποκάλυψης είχε ντυθεί με τη μελωδία από το κλασικό theme της animated σειράς των X-Men. 

Δείτε το περιβόητο teaser του The Marvels: 

Στην ταινία παίζουν οι: Brie Larson, Teyonnah Paris, Iman Vellani, Park Seo-joon (Parasite), Saagar Shaikh, Zenoiba Shroff και Mohan Kapur από τη σειρά "Ms. Marvel", καθώς και η Zawe Ashton σε ρόλο μιας άγνωστης μέχρι στιγμής villain. Επίσης, η "γάτα" ονόματι Goose, δηλαδή το πλάσμα Flerken από το Captain Marvel κάνει την επιστροφή του. Τη σκηνοθεσία του sequel έχει αναλάβει η Nia DaCosta (Candyman 2021), ενώ το σενάριο έχει γράψει μαζί με τους Megan McDonnell, Elissa Karasik και Zeb Wells.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει: "Η Carol Danvers ή αλλιώς Captain Marvel έχει πλέον ανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει πάρει εκδίκηση από την Supreme Intelligence. Όμως οι απρόβλεπτες συνέπειες οδηγούν την Κάρολ να επωμιστεί το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος. Όταν τα καθήκοντά της την στέλνουν σε μια ανώμαλη σκουληκότρυπα που συνδέεται με έναν επαναστάτη των Kree, οι δυνάμεις της μπλέκονται με αυτές της σούπερ φαν Καμάλα Καν από το Jersey City, γνωστής και ως Ms Marvel, και της αποξενωμένης ανιψιάς της Carol, που τώρα είναι αστροναύτης της S.A.B.E.R. Captain Monica Rambeau. Όλοι μαζί, αυτή η απίθανη τριάδα πρέπει να συνεργαστεί και να μάθει να δουλεύει συντονισμένα για να σώσει το σύμπαν ως "The Marvels".

Το The Marvels αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2023.