Star Wars: Ο Guillermo Del Toro αποκάλυψε τι θα είχε η Star Wars ταινία του που ακυρώθηκε

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης μίλησε περαιτέρω για το project του
08 Οκτωβρίου 2023 23:17
Star Wars: Ο Guillermo Del Toro αποκάλυψε τι θα είχε η Star Wars ταινία του που ακυρώθηκε

Πρόσφατα ο Guillermo Del Toro (Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο) αποκάλυψε ότι ετοίμαζε μια ταινία στο σύμπαν του Star Wars αλλά δεν μίλησε ποτέ τι ακριβώς ήταν αυτή η ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη. 

Σε μια νέα του συνέντευξη στο Collider, o δημιουργός των "Shape of Water" και "Pan's Labyrinth" μίλησε λεπτομερώς για την δική του Star Wars ταινία αποκαλύπτοντας ότι θα είχε να κάνει με την άνοδο και την πτώση του Jabba the Hutt και της εγκληματικής του οργάνωσης. 

Την κατονόμασε κιόλας σαν να ήταν ο τίτλος της ως "The Rise and Fall of Jabba The Hutt" και είπε χαρακτηριστικά: "Ήμουν τόσο χαρούμενος και τόσο ενθουσιασμένος που θα κάναμε αυτήν την ταινία. Και μετά... ξέρετε δεν είναι δικιά μου ιδιοκτησία (το Star Wars), δεν είναι δικά μου τα λεφτά. Είναι σαν ένα από εκείνα τα 30 σενάρια που εξαφανίζονται από το πουθενά. Και κάποιες φορές στεναχωριέμαι και κάποιες όχι. Πάντοτε παίρνω κουράγιο από την ομάδα μου και του λέω "κάναμε καλή προσπάθεια έστω."

Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι τη συγκεκριμένη ταινία θα τη γύριζε στο στιλ του "Νονού" (The Godfather) αλλά μέσα στο σύμπαν του Star Wars. 

Εκτός από την ταινία του Mangold, αναμένεται μια ακόμη Star Wars ταινία θα ολοκληρώσει τις περιπέτειες των Din Djarin, Grogu, της Ahsoka, της Sabine, του Ezra Bridger και όλου του "Mandoverse".

Η τρίτη κινηματογραφική Star Wars ταινία που βρίσκεται στα σκαριά θα είναι και η πιο...sequel όλων. Η ταινία που θα σκηνοθετήσει η Sharmeen Obaid-Chinoy ονομάζεται Star Wars: New Jedi Order και θα σημάνει την επιστροφή της Daisy Ridley στο ρόλο της -πλέον- Jedi Master Rey Skywalker, καθώς θα μεταφερθούμε 15 χρόνια μετά την τελευταία σκηνή του Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker