Fantastic Four: Έχουμε νέα για το που βρίσκεται το reboot του MCU από τον σκηνοθέτη της

O Matt Shakman σπάει τη σιωπή του για την ταινία της Marvel Studios
07 Οκτωβρίου 2023 15:25
Fantastic Four: Έχουμε νέα για το που βρίσκεται το reboot του MCU από τον σκηνοθέτη της

Μια από τις πιο αναμενόμενες για τους fans της Marvel είναι το reboot των Fantastic Four στο MCU για το οποίο δεν είχαμε κανένα επίσημο νέο εδώ και 8 μήνες. Φυσικά ρόλο έπαιξε και η απεργία των σεναριογράφων και ηθοποιών, με το συνδικάτο του WGA να τα έχει βρει με τα στούντιο του Χόλιγουντ, όμως αυτό του SAG-AFTRA συνεχίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις αλλά αχνοφαίνεται λευκός καπνός στον οριζόντα και για αυτό το ζήτημα. 

Επειδή δείχνουν να παίρνουν μια τροπή οι συνθήκες που θα επιτρέψει στο Χόλιγουντ να επιστρέψει στην καθημερινότητά του όπως πριν, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Matt Shakman, έσπασε τη σιωπή του. 

Μιλώντας σε συνέντευξή του στο Collider αναφέρθηκε στο πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας των Fantastic Four, δίνοντας έτσι τα πρώτα επίσημα νέα για το project εδώ και πάρα πολύ καιρό. "Σίγουρα σκοπεύουμε να αρχίσουμε να γυρίζουμε την ταινία μέσα στην επόμενη χρονιά. Πιθανότατα προς την άνοιξη. Τα γυρίσματα θα γίνουν στα Pinewood Studios του Λονδίνου" είπε χαρακτηριστικά ο Shakman. 

Με αυτή του τη δήλωση φαίνεται σαν να έχει κλειδώσει το casting της ταινίας και ποιοι θα απαρτίζουν τους Τέσσερις Φανταστικούς αλλά και τον μεγάλο κακό που ακούει στο όνομα Dr. Doom, γεγονός για το οποίο οι φήμες έχουν οργιάσει τον τελευταίο καιρό με πολλά γνωστά ονόματα όπως αυτά του Adam Driver, της Emily Blunt, της Vanessa Kirby, του Joseph Quinn αλλά και της Jodie Comer να έχουν αναφερθεί ως πιθανοί υποψήφιοι για τους ρόλους των Reed Richards, και Sue Storm. 

"Θα είναι τόσο διαφορετικό με πολλούς τρόπους. Μακάρι να γινόμουν πιο συγκεκριμένος. Μακάρι να μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά θα την κάνουμε πολύ διαφορετικά από άποψη πλοκής, τόσο από το πώς προσεγγίζουμε την ιστορία, αλλά και τον τρόπο γυρίσματος, που ταιριάζει πραγματικά στο υλικό. Θα ήθελα να πω περισσότερο αλλά δε μπορώ. Θα είναι όμως κάτι που δεν έχετε ξαναδεί και σίγουρα κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στη Marvel." είπε επίσης ο σκηνοθέτης των Fantastic Four. 

Μετά και την πιο πρόσφατη αλλαγή στο καλεντάρι της Marvel, το Fantastic Four που θα αποτελέσει μια ταινία του Phase 6 του MCU, θα βγει στις αίθουσες στις 2 Μαίου του 2025. Αναλυτικά το πρόγραμμα κυκλοφοριών των ταινιών της Marvel για τα επόμενα χρόνια μέχρι και το Avengers: Secret Wars θα το βρείτε εδώ