Fantastic Four: Vanessa Kirby και Joseph Quinn ακούγονται ως τα πρώτα δύο ονόματα του cast

Το reboot του MCU θα επικεντρώνεται στην Sue Storm
03 Αυγούστου 2023 23:59
Fantastic Four: Vanessa Kirby και Joseph Quinn ακούγονται ως τα πρώτα δύο ονόματα του cast

Οι νεότερες φήμες για το θρίλερ όπως έχει εξελιχθεί, του casting της ταινίας Fantastic Four της Marvel Studios παίρνει φωτιά τις τελευταίες ώρες μιας και δύο νέα ονόματα ακούγονται πιο έντονα από ποτέ. 

Σύμφωνα με το podcast του The Hot Mic, λέγεται ότι η Vanessa Kirby, που πρόσφατα έπαιξε στο Mission Impossible: Dead Reckoning Part 1, θα είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Sue Storm στο MCU "κατά 95%". Επίσης, τον αδερφό της, Johnny Storm aka Human Torch, λέγεται ότι θα υποδυθεί ο Joseph Quinn, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από την 4h σεζόν του Stranger Things. Σημειώνεται ότι για τον τελευταίο οι πληροφορίες είναι κατά 80% με 90% επιβεβαιωμένες. 

Μάλιστα, ο γνωστός insider Jeff Sneider, αποκαλύπτει ότι η Marvel Studios χτίζει τους νέους Τέσσερις Φανταστικούς με την Sue Storm στο επίκεντρό της, για αυτό και λέγεται ότι είναι το πρώτο όνομα που υπέγραψε. Σε πρόσφατη δήλωση της υποψήφιας για Όσκαρ ηθοποιού (για την ταινία Pieces of a Woman), σχετικά με το έαν θα παίξει την Sue Storm του MCU είχε πει ότι "θα ήταν τιμή της". 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο παρελθόν την Sue Storm έχουν υποδυθεί οι Jessica Alba και Kate Mara, ενώ τον Human Torch οι Chris Evans και Michael B. Jordan. Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας των Fantastic Four έχει αναλάβει ο Matt Shakman (WandaVision) σε σενάριο των Jeff Kaplan, Ian Springer και Josh Friedman. 

Μετά και την πιο πρόσφατη αλλαγή στο καλεντάρι της Marvel, το Fantastic Four που θα αποτελέσει μια ταινία του Phase 6 του MCU, θα βγει στις αίθουσες στις 2 Μαίου του 2025. Αναλυτικά το πρόγραμμα κυκλοφοριών των ταινιών της Marvel για τα επόμενα χρόνια μέχρι και το Avengers: Secret Wars θα το βρείτε εδώ