Marvel Studios: Καθυστερήσεις στα Phase 5 και 6 - Πάνε πίσω τα Fantastic 4, Captain America 4 κ.α.

Πάει πίσω όλο το πρόγραμμα ταινιών του Multiverse Saga του MCU
13 Ιουνίου 2023 20:28
Marvel Studios: Καθυστερήσεις στα Phase 5 και 6 - Πάνε πίσω τα Fantastic 4, Captain America 4 κ.α.

Σημαντικές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα της Marvel Studios ανακοίνωσε η Disney καθώς καθυστερούν οι περισσότερες ταινίες του MCU, εκτός του Deadpool 3, καθώς η επιστροφή των Ryan Reynolds και Hugh Jackman (ως Wolverine) θα έρθει νωρίτερα στις αίθουσες

Η Marvel και οι υπερπαραγωγές της λυγίζουν μπροστά στην μαζική απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ και του σωματείου Writer's Guild of America με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να ανακοινώσουν ένα νέο πρόγραμμα μεταφέροντας πίσω όλες τις ταινίες του Phase 5 και Phase 6, που αποτελούν το Multiverse Saga. 

Έχουμε και λέμε λοιπόν ξεκινώντας από το "Captain America 4: Brave New World" με τους Anthony Mackie και Harrison Ford, το οποίο αρχικά θα ήταν για τις 3 Μαίου 2024 και μεταφέρεται για τις 26 Ιουλίου 2024. Έπειτα πάμε στην ταινία "Thunderbolts" που μεταφέρεται για τις 20 Δεκεμβρίου 2024, το "Blade" με τον Mahershala Ali μεταφέρεται για τις 14 Φεβρουαρίου του 2025, ενώ η νέα ταινία των "Fantastic Four" για το MCU πηγαίνει πλέον για τις 2 Μαίου του 2025, παίρνοντας τη θέση του Avengers 5.

Και φυσικά οι δύο μεγάλες Avengers ταινίες που θα κλείσουν το Multiverse Saga δεν την γλίτωσαν. Πλέον, το Avengers: The Kang Dynasty αναμένεται τη 1η Μαΐου του 2026 και το Avengers: Secret Wars θα βγει στις αίθουσες στις 7 Μαΐου του 2027

Καθυστερήσεις ανακοινώθηκαν και στο σύμπαν του Avatar, καθώς το saga του James Cameron αναμένεται πλέον να ολοκληρωθεί το 2031 (!) αλλά και στου Star Wars με την ταινία της Daisy Ridley.