Fantastic Four: Ακούγεται η Anya Taylor-Joy σε ρόλο villain-έκπληξη για το MCU

Η σταρ της σειράς Queen's Gambit φαίνεται πως θα κάνει επιστροφή στη Marvel με κόντρα ρόλο
24 Νοεμβρίου 2023 21:32
Fantastic Four: Ακούγεται η Anya Taylor-Joy σε ρόλο villain-έκπληξη για το MCU

Τις τελευταίες ώρες τα σοκάκια του διαδικτύου και των social media βουίζουν για τον villain της reboot ταινίας των Fantastic Four, οι οποίοι θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios. 

Η καλύτερα να πούμε για την κακό της ταινίας των Fantastic Four αφού ακούγεται έντονα ότι θα είναι γένους θηλυκού. Οι φήμες λένε λοιπόν πως οι Fantastic Four θα αντιμετωπίσουν μια γυναικεία βερσιόν του Silver Surfer, χαρακτήρα ο οποίος είχε εμφανιστεί στην ταινία του 2007, "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer". 

Ο γνωστός insider της βιομηχανίας, @DanielRPK μεταφέρει ξανά μια πληροφορία που σίγουρα θα ιντριγκάρει τους fans της Marvel αφού λέγεται ότι η Anya Taylor-Joy θα παίξει την Silver Surfer στην νέα ταινία των Fantastic Four. Πράγματι, η σταρ της σειράς "Queen's Gambit", των Peaky Blinders, του "The Witch" και προσφάτως της ταινίας "The Menu" θα υποδυθεί μια gender-swapped έκδοση του "αγγελιοφόρου" του Galactus, τον οποίο ακούγεται ότι ο Javier Bardem βρίσκεται σε συζητήσεις για να τον υποδυθεί. 

Ο Daniel RPK είχε μεταφέρει πρώτος την έγκυρη πληροφορία που επιβεβαίωσε και το Deadline αργότερα ότι ο Pedro Pascal των "The Last of Us" και "The Mandalorian" θα παίξει τον Reed Richards του MCU.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, η Taylor-Joy έπαιξε μια άλλη χαρακτήρα της Marvel την Illyana Rasputin aka Magik στην ταινία "The New Mutants", το οποίο ήταν spinoff των X-Men σε παραγωγή της Fox. 

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2024 με τον Matt Shakman (WandaVision) στο τιμόνι. 

Ο Shakman είχε δηλώσει παλιότερα για την ταινία τα εξής:

"Θα είναι τόσο διαφορετικό με πολλούς τρόπους. Μακάρι να γινόμουν πιο συγκεκριμένος. Μακάρι να μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά θα την κάνουμε πολύ διαφορετικά από άποψη πλοκής, τόσο από το πώς προσεγγίζουμε την ιστορία, αλλά και τον τρόπο γυρίσματος, που ταιριάζει πραγματικά στο υλικό. Θα ήθελα να πω περισσότερο αλλά δε μπορώ. Θα είναι όμως κάτι που δεν έχετε ξαναδεί και σίγουρα κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στη Marvel."

Το Fantastic Four της Marvel Studios αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2025.