Fantastic Four: Ο Pedro Pascal θα είναι ο Mr. Fantastic στη νέα ταινία των Marvel Studios

Όπου να ναι θα πέσουν οι υπογραφές
16 Νοεμβρίου 2023 00:50
Fantastic Four: Ο Pedro Pascal θα είναι ο Mr. Fantastic στη νέα ταινία των Marvel Studios

Εδώ και πολλούς μήνες υπάρχουν φήμες για το ποιος ηθοποιός πρόκειται να παίξει τον Reed Richards ή αλλιώς Mr. Fantastic στην επερχόμενη ταινία των Marvel Studios, Fantastic Four. Φαίνεται ότι οι φήμες τελειώνουν εδώ, καθώς όπως μεταφέρει το Deadline, τον χαρακτήρα θα τον υποδυθεί ο Pedro Pascal των The Mandalorian και The Last of Us.

Οι υπογραφές είναι έτοιμες να πέσουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου μέσου, που αναφέρει ότι η Marvel βρίσκεται σε συζητήσεις και είναι έτοιμη να κλείσει τη συμφωνία. Οι insiders που γνωρίζουν επί του θέματος αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις πρόκειται να ολοκληρωθούν σύντομα και ο Pascal θα πάρει το ρόλο.

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι ο Pascal έχει ένα πλήρες πρόγραμμα για το 2024, αφού πρόκειται να παίξει στο Gladiator 2, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες και τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του The Last of Us.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για το επερχόμενο Fantastic Four των Marvel Studios, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ολόκληρο το cast θα αποκαλυφθεί και επίσημα από την εταιρία τους επόμενους μήνες, με τον Matt Shakman να βρίσκεται στη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας και τον Kevin Feige φυσικά στην παραγωγή.

Ο Shakman είχε δηλώσει παλιότερα για την ταινία τα εξής:

"Θα είναι τόσο διαφορετικό με πολλούς τρόπους. Μακάρι να γινόμουν πιο συγκεκριμένος. Μακάρι να μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά θα την κάνουμε πολύ διαφορετικά από άποψη πλοκής, τόσο από το πώς προσεγγίζουμε την ιστορία, αλλά και τον τρόπο γυρίσματος, που ταιριάζει πραγματικά στο υλικό. Θα ήθελα να πω περισσότερο αλλά δε μπορώ. Θα είναι όμως κάτι που δεν έχετε ξαναδεί και σίγουρα κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στη Marvel."

Το Fantastic Four που θα αποτελέσει μια ταινία του Phase 6 του MCU και θα βγει στις αίθουσες το 2025. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.