The Fantastic Four: Τι γίνεται με τους κακούς της ταινίας, Galactus και Silver Surfer;

Ύστερα από την επίσημη νέα αποκάλυψη της ταινίας του MCU και του cast
17 Φεβρουαρίου 2024 17:47
The Fantastic Four: Τι γίνεται με τους κακούς της ταινίας, Galactus και Silver Surfer;

Έχουν περάσει μερικά 24ωρα από τότε που η Marvel Studios αποκάλυψε το ανανεωμένο της όραμα για την είσοδο των Fantastic Four στο κινηματογραφικό της σύμπαν, αλλά και τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τα βασικά πρόσωπα. 

Τι γίνεται όμως με τους κακούς της ταινίας The Fantastic Four; Οι νέες φήμες γύρω από το θέμα έρχονται από τον βετεράνο ρεπόρτερ Jeff Sneider και την ιστοσελίδα του The InSneider, όπου αποκαλύπτει πως ο Galactus θα είναι ο κεντρικός κακός της ταινίας με την Marvel να έχει ως επικρατέστερο ηθοποιό για τον ρόλο τον Javier Bardem. 

Η φήμη αυτή αποκτά περισσότερη εγκυρότητα καθώς σύμφωνα με τον Sneider είναι η ίδια που του μετέφερε ότι ο Pedro Pascal θα είναι ο νέος Reed Richards του MCU. Ωστόσο ο Galactus δεν έρχεται μόνος του αν γνωρίζεται από τα comics. 

Έχει τον αγγελιοφόρο του τον Silver Surfer για τον οποίο η Marvel δεν έχει αποφασίσει ποιος θα τον υποδυθεί αν και έχει ξεκινήσει συναντήσεις με διάφορους υποψήφιους ηθοποιούς. Να αναφέρουμε ότι ο χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη και τελευταία φορά σε live action στην ταινία "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer" τo 2007.

Προς το παρόν ο Doctor Doom λέγεται ότι θα εμφανιστεί στο The Fantastic Four αλλά προς το τέλος και μάλλον για την post-credits σκηνή για αυτό και δεν βιάζεται η παραγωγή ακόμη να βρει τον καταλληλότερο. 

Η "Πρώτη Οικογένεια" της Marvel θα αποτελείται από τον Pedro Pascal (The Last of Us) στο ρόλο του Reed Richards/ Mr. Fantastic, την Vanessa Kirby (Mission Impossible: Dead Reckoning) στο ρόλο της Sue Storm/ Invisible Woman, τον Joseph Quinn (Stranger Things) στο ρόλο του Johnny Storm/Human Torch και ο Ebon Moss-Machrach (The Bear) στο ρόλο του Ben Grimm/The Thing

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Matt Shakman της σειράς "WandaVision" σε σενάριο των Josh Friedman, Jeff Kaplan και Ian Springer. Η ταινία θα είναι μέρος του Phase 6 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, που είναι η τελική φάση που θα οδηγήσει στο Avengers: Secret Wars

Τo The Fantastic Four θα βγει στις αίθουσες στις 25 Ιουλίου του 2025.