Αυτοί είναι οι νέοι και ωραίοι The Fantastic Four - Πρώτο teaser υλικό

To casting που ακουγόταν επιβεβαιώθηκε με ένα αναπάντεχο σκηνικό
15 Φεβρουαρίου 2024 15:24
Αυτοί είναι οι νέοι και ωραίοι The Fantastic Four - Πρώτο teaser υλικό

Η Marvel Studios ανακοίνωσε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με κάθε επισημότητα τη νέα μορφή που θα έχει η πρώτη ταινία των Fantastic Four στο MCU, μαζί με την επιβεβαίωση του βασικού cast ηθοποιών. 

Η "Πρώτη Οικογένεια" της Marvel θα αποτελείται από τον Pedro Pascal (The Last of Us) στο ρόλο του Reed Richards/ Mr. Fantastic, την Vanessa Kirby (Mission Impossible: Dead Reckoning) στο ρόλο της Sue Storm/ Invisible Woman, τον Joseph Quinn (Stranger Things) στο ρόλο του Johnny Storm/Human Torch και ο Ebon Moss-Machrach (The Bear) στο ρόλο του Ben Grimm/The Thing

Το δωράκι που επιφύλασσε η Marvel για τους fans είχε μπόλικη "ΑγιοΒαλεντίνικη" διάθεση καθώς δημοσίευσε και ένα πρώτο teaser υλικό με μια αφίσα που αποκαλύπτει με ένα παλιομοδίτικο εικαστικό τους "The Fantastic Four" (αφού έτσι θα είναι ο επίσημος τίτλος της ταινίας), οι οποίοι γιορτάζουν με το δικό τους τρόπο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Τα retro vibes της αφίσας υποδηλώνουν ότι η ταινία, που τη σκηνοθετεί ο Matt Shakman, θα διαδραματίζεται στα 60's κάτι που αντικατοπτρίζεται και στο νέο λογότυπο των The Fantastic Four. Άλλωστε ο Shakman ήταν ο σκηνοθέτης της σειράς WandaVision που σε πολλά επεισόδιά της είχε μπόλικη ρετρό αισθητική από τα 50s στα 60s και τα 70s, είναι ειδικός στο να μεταφέρει αυτήν την αισθητική. 

Στα διάφορα easter eggs της αφίσας θα παρατηρήσετε τον Η.Ε.R.B.I.E. το ρομπότ των Fantastic Four να συμμετέχει στην ταινία, τον Thing να διαβάζει ένα τεύχος του LIFE Magazine με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Lyndon B. Johnson, το οποίο υποδηλώνει ότι η ταινία θα διαδραματίζεται στο 1963 για την ακρίβεια. Και ένα πορτραίτο του Ben Grimm πριν μεταμορφωθεί στον Thing. 

Δείτε την πρώτη αφίσα του The Fantastic Four: 

 

Τo The Fantastic Four θα βγει στις αίθουσες στις 25 Ιουλίου του 2025.