Ο Keanu Reeves είχε μια “απαίτηση” για το John Wick: Chapter 4 γιατί δεν άντεχε άλλο

Νέες δηλώσεις από τον παραγωγό της ταινίας
19 Σεπτεμβρίου 2023 12:09
Ο Keanu Reeves είχε μια “απαίτηση” για το John Wick: Chapter 4 γιατί δεν άντεχε άλλο

Το John Wick: Chapter 4 είναι το τέλος (;)του γνωστού και αγαπητού franchise, με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves στο ρόλο του απόλυτου εκτελεστή. Τώρα, όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός «παρακαλούσε» τους παραγωγούς για να δείτε το τέλος που είδατε, επειδή δεν άντεχε να παίζει άλλο σε αυτές τις ταινίες.

Παρακαλούμε να διαβάσετε παρακάτω μόνο εάν έχετε δει το John Wick: Chapter 4.

Στο τέλος της ταινίας βλέπουμε τον John Wick του Keanu Reeves να πεθαίνει στα σκαλοπάτια του Sacre Coeur στο Παρίσι και όπως μαθαίνουμε τώρα, ο ίδιος ο ηθοποιός ήθελε να βάλει οριστική τελεία σε αυτόν τον χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τον παραγωγό Basil Iwanyk, ο Reeves ένιωθε κουρασμένος μετά από τις τέσσερις ταινίες που έκανε, καθώς τα stunts ήταν δικά του. Εκείνος παρακαλούσε τον Iwanyk και άλλα άτομα της παραγωγής να «σκοτωθεί» στο τέλος της ταινίας ο Wick οριστικά, ώστε επιτέλους να μπορεί να ξεκουραστεί.

Ωστόσο, φαίνεται πως ήρθαν -στο περίπου- σε συμφωνία και συμβιβάστηκαν με το 90% αυτού που ήθελε ο Keanu Reeves, αφήνοντας έτσι ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι για ένα John Wick: Chapter 5. Οι δηλώσεις του παραγωγού έρχονται μέσα από το Collider.

Μετά την 2η, την 3η και την 4η ταινία, ο Keanu Reeves ένιωθε εξαντλημένος σωματικά και συναισθηματικά. Στο τέλος πάντα λέει ότι δεν μπορεί να το ξανακάνει και συμφωνούμε μαζί του. Έλεγε συνέχεια «Θέλω να με σκοτώσουν οριστικά στο τέλος αυτής της ταινίας». Εμείς του απαντούσαμε: "Ξέρεις, θα αφήσουμε ένα 10% ανοιχτό. Ένα μικρό παραθυράκι".

Συνεχίζοντας με τις δηλώσεις του, ο Iwanyk είπε ότι περιμένει μέχρι την επόμενη φορά που το δημιουργικό δίδυμο των Keanu Reeves και Chad Stahelski (σκηνοθέτης) βρουν την επόμενη ιδέα και επιστρέψουν στη δουλειά μαζί.

Πρόσφατα μάθαμε επίσης ότι γυρίστηκε και ένα εναλλακτικό φινάλε για το John Wick: Chapter 4 το οποίο ουσιαστικά θα οδηγεί στο Chapter 5, εάν και όποτε έρθει αυτό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.