Ο Nicolas Cage αποκαλύπτει ποιες είναι οι αγαπημένες του ταινίες (BINTEO)

Είπε τις τέσσερις πρώτες που του ήρθαν στο μυαλό
11 Σεπτεμβρίου 2023 19:12
Ο Nicolas Cage αποκαλύπτει ποιες είναι οι αγαπημένες του ταινίες (BINTEO)

Ποιες είναι οι αγαπημένες ταινίες του Nicolas Cage; Τώρα ξέρουμε καθώς ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο Letterboxd κατά τη διάρκεια του Toronto International Film Festival αποκαλύπτοντας τις τέσσερις πιο αγαπημένες ταινίες που έχει δει στη ζωή του. 

Ο Nicolas Cage φαίνεται ότι δεν σκέφτηκε και πολύ και απάντησε πολύ γρήγορα στην δημοσιογράφο του Letterboxd. Εκείνος ξεκινάει με το Juliet of the Spirits, το οποίο ήταν από τον σκηνοθέτη Federico Fellini και κυκλοφόρησε το 1965, ενώ στη συνέχισε με το Citizen Kane του 1941, το οποίο επίσης θεωρείται από πολλούς ένα από τα πιο σημαντικά φιλμ στην ιστορία του κινηματογράφου. 

Η 3η ταινία που επέλεξε ο Nicolas Cage ήταν το The 400 Blows του François Truffaut που κυκλοφόρησε στο μακρινό 1959, ενώ η λίστα του ολοκληρώθηκε με το αριστουργηματικό 2001: A Space Odyssey του Stanley Kubrick που έγινε διαθέσιμο το 1968. 

Η απάντηση του Nicolas Cage: 

 

Η επόμενη ταινία του Nicolas Cage ονομάζεται Dream Scenario και είναι σε παραγωγή της A24. Ο διάσημος ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί έναν καθηγητή που γίνεται διάσημος στο σχολείο του, εντελώς ξαφνικά. Μάλιστα, για τις ανάγκες του ρόλου του εκείνος χρειάστηκε να αλλάξει σχεδόν ριζικά την εμφάνισή του και μπορείτε να δείτε τις νέες εικόνες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα πατώντας εδώ. 

Το Dream Scenario ακολουθεί έναν συνηθισμένο και συνάμα παράξενο καθηγητή που κατακτά τη φήμη μέσα σε ένα βράδυ όταν εμφανίζεται χωρίς καμία εξήγηση στα όνειρα όλων. Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή, ενώ ξέρουμε ότι θα έχει και κωμικά στοιχεία.  

Εσάς ποιες είναι οι αγαπημένες σας ταινίες; Έχετε παρακολουθήσει και τις τέσσερις αγαπημένες του Nicolas Cage; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: