Θα γίνει ο Nicolas Cage ο Spider-Man Noir στην ομώνυμη live-action σειρά;

Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι κάτι ψήνεται έντονα στα παρασκήνια
17 Φεβρουαρίου 2024 17:05
Θα γίνει ο Nicolas Cage ο Spider-Man Noir στην ομώνυμη live-action σειρά;

Ο Nicolas Cage είχε κάνει την έκπληξη όταν χάρισε την φωνή του στον "Noir" Spider-Man στην ταινία κινουμένων σχεδίων "Spider-Man: Into The Spider-Verse" το 2018, η οποία κέρδισε και το αντίστοιχο Όσκαρ. Ωστόσο δεν επέστρεψε στον ρόλο του ασπρόμαυρου Spider-Man variant για το sequel με τίτλο "Across the Spider-Verse".

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η Sony Pictures σε συνεργασία με την Amazon θέλουν να επεκτείνουν το Spider-Verse με live-action σειρές στην υπηρεσία και μια από αυτές είναι το "Spider-Man Noir". Τώρα το The Ankler μεταδίδει μέσα από δικές του πηγές ότι ο Νίκολας Κέιτζ θα επιστρέψει για να υποδυθεί τον ασπρόμαυρο Spider-Man σε live-action μορφή

Οι συζητήσεις μεταξύ Sony και Cage λένε ότι είναι προχωρημένες και αρκετά σοβαρές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκτός απροόπτου θα πέσουν σύντομα οι υπογραφές. Η Sony από πλευράς της δε θέλησε να σχολιάσει το δημοσίευμα, βάζοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά. 

Η σειρά Spider-Man Noir θα είναι η πρώτη live-action μεταφορά αυτής της βερσιόν του Spider-Man, η οποία θα λαμβάνει χώρα στην σκληρή και ταλαιπωρημένη από την Μεγάλη Ύφεση, Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1930. Ο "Noir" Peter Parker είναι μια από τις πιο σκληροτράχηλες βερσιόν του σε όλο το Spider-Verse αφού εργάζεται σαν ιδιωτικός ντετέκτιβ. 

Οι παραπάνω πληροφορίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί από άλλα μεγάλα μέσα του εξωτερικού, επομένως τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.