Η νέα ταινία του Nicolas Cage έχει κάτι από A Quiet Place (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Arcadian θα παίξει σύντομα στους κινηματογράφους
08 Μαρτίου 2024 14:45
Η νέα ταινία του Nicolas Cage έχει κάτι από A Quiet Place (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Nicolas Cage ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη ταινία του που έρχεται από την RLJE Films και αναμένεται να παίξει μέσα στον Απρίλιο. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο Arcadian με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο Ben Brewer (The Trust) και το σενάριο ο Mike Nilon (Braven).

Τα γυρίσματα του Arcadian έλαβαν χώρα στην Ιρλανδία, ενώ η πλοκή αναφέρει ότι μετά από ένα καταστροφικό γεγονός που ερημώνει τον κόσμο, ένας πατέρας και οι δύο γιοί του πρέπει να επιβιώσουν σε ένα δυστοπικό περιβάλλον, ενώ παράλληλα απειλούνται από κάποια μυστηριώδη πλάσματα που βγαίνουν μόνο τη νύχτα.

Στο εγγύς μέλλον, η κανονική ζωή στη Γη έχει αποδεκατιστεί. Ο Paul και οι δύο γιοι του, ο Thomas και ο Joseph, ζουν μια κατά τα άλλα ήρεμη ζωή τη μέρα και ένα μαρτύριο τη νύχτα. Κάθε βράδυ, μετά τη δύση του ήλιου, αντιμετωπίζουν τις ανελέητες επιθέσεις ενός μυστηριώδους και βίαιου κακού. Μια μέρα, όταν ο Thomas δεν επιστρέφει σπίτι του πριν από τη δύση του ηλίου, ο Paul ξεκινάει ένα ταξίδι για να τον βρει.

Στην παραγωγή βρίσκονται οι David Wulf, Braxton Pope, Nicolas Cage, Mike Nilon, Arianne Fraser και Delphine Perrier. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Jaeden Martell (IT 2017), Maxwell Jenkins (Lost in Space) και Sadie Soverall (Fate: The Winx Saga).

Το Arcadian θα παίξει στις 12 Απριλίου στους κινηματογράφους ενώ αργότερα θα καταφθάσει και στο Shudder. Παρακολουθήστε το trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.