Αγνώριστος ο Nicolas Cage στο trailer της νέας γουέστερν ταινίας, Butcher's Crossing

Σε κυνήγι βουβαλιών επιδίδεται ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός
18 Σεπτεμβρίου 2023 23:59
Αγνώριστος ο Nicolas Cage στο trailer της νέας γουέστερν ταινίας, Butcher's Crossing

Ο Nicolas Cage εμφανίζεται από το ένα ιδιαίτερο project στο άλλο και συνεχώς προκαλεί τον εαυτό του στους πιο παράξενους ρόλους τα τελευταία χρόνια. Για ακόμη μια φορά εμφανίζεται αγνώριστος καθώς παίζει έναν καραφλό κυνηγό βουβαλιών στην γουέστερν ταινία "Butcher's Crossing", η οποία αποκαλύφθηκε μέσα από το πρώτο trailer της που θα απολαύσετε παρακάτω. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Gabe Polsky και βρισκόταν για πολλά χρόνια στην παραγωγή. Τελικά όμως μετά από πολλούς μήνες απαιτητικών γυρισμάτων, έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο πέρυσι. Το Butcher's Crossing θυμίζει κάτι από "Revenant" και "The Power of the Dog", όπως θα δείτε από το trailer. 

Ο Νίκολας Κέιτζ υποδύεται έναν εμμονικό κυνηγό ονόματι Miller ο οποίος συναντά έναν νεαρό φοιτητή ονόματι Will Andrews (Fred Heschiger), που παράτησε το Harvard για να αναζητήσει άλλες περιπέτειες. Τελικά αυτή την περιπέτεια του τη δίνει ο Miller του Cage, ο οποίος τον πείθει να έρθει μαζί του, προσφέροντας έναν μεγάλο αριθμό δερμάτων βουβαλιών που θα βρουν σε μια απομακρυσμένη κοιλάδα. Οι δυο τους μαζί με την υπόλοιπη ομάδα τους θα πρέπει να επιβιώσουν μέσα από ένα σκληρό ταξίδι όπου τα βάναυσα στοιχεία της φύσης θα τεστάρουν τις αντοχές και την υπομονή όλων, με αποτέλεσμα η λογική τους να κρέμεται από μία κλωστή. 

Δείτε το trailer του Butcher's Crossing

Η έμπνευση του Cage για τον ρόλο

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο πλαίσιο του TIFF 2022, o Cage είχε μιλήσει για το γεγονός ότι η ερμηνεία του άντλησε έμπνευση από έναν θρύλο του NBA. "Ο Gabe Polsky ήθελε να ξυρίσω το κεφάλι μου επειδή είχε στο μυαλό του τον Michael Jordan. Ο Michael Jordan στο γήπεδο είχε αυτή την ανάγκη να νικήσει. Έτσι δεν είναι και στον Miller; Η ανάγκη να σκοράρει και να νικήσει. Έτσι άρχισα να το σκέφτομαι", είπε ο Cage. 

To σενάριο ανέλαβε ο Polksy μαζί με τον Liam Satre Meloy, ενώ το cast συμπληρώνουν οι: Fred Hechinger, Xander Berkeley, Rachel Keller, Jeremy Bobb και ο υποψήφιος για Όσκαρ, Paul Raci (Sound of Metal). 

Το Butcher's Crossing θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες των ΗΠΑ στις 20 Οκτωβρίου. 

Tags: