Ο Nicolas Cage είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τον κινηματογράφο

Και να πιάσει την τηλεόραση
04 Δεκεμβρίου 2023 18:20
Ο Nicolas Cage είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τον κινηματογράφο

Ο Nicolas Cage είπε ότι είναι έτοιμος να αφήσει τον κινηματογράφο και να κάνει κάτι άλλο διαφορετικό. Ο ηθοποιός έδωσε μια νέα συνέντευξη και είπε ότι το επόμενο βήμα στην μεγάλη καριέρα του είναι ίσως η τηλεόραση, καθώς του αρέσει που δίνεται χρόνος στους χαρακτήρες.

Αναλυτικότερα, ο Nicolas Cage μίλησε στο Uproxx και είπε ότι θα κάνει ακόμα τρεις ή τέσσερις ταινίες και μετά ήρθε η ώρα να πει αντίο από τον κινηματογράφο. Όμως, δε θα «χαθεί», καθώς θέλει μετά να ασχοληθεί με την τηλεόραση και να παίξει σε κάποια τηλεοπτική σειρά.

Μου αρέσει να παραμένω φρέσκος. Θέλω να πω ότι μου αρέσει να κάνω διάφορα πράγματα. Δεν θέλω να κολλήσω σε κανένα είδος ή σε οποιοδήποτε στιλ. Θέλω να τα κάνω όλα. Και νιώθω ότι το έχω κάνει σε αυτό το σημείο ύστερα από 45 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά με περισσότερες από 100 ταινίες. Νιώθω ότι έχω πει -λίγο πολύ- αυτό που είχα να πω με τον κινηματογράφο. Και θα ήθελα να φύγω με το κεφάλι ψηλά και να πω, «Adios». Νομίζω ότι πρέπει να κάνω ίσως άλλες τρεις ή τέσσερις ταινίες πριν το πω αυτό και μετά ελπίζω να αλλάξω μορφή και να πάω σε κάποιον άλλο τρόπο έκφρασης της υποκριτικής μου.

Θα ήθελα να φύγω με μία ταινία υψηλού επιπέδου όπως το Dream Scenario. Αλλά έχω κάποια συμβόλαια που πρέπει να εκπληρώσω, οπότε θα δούμε τι θα γίνει. Με ενδιαφέρει πολύ το immersion του streaming στην τηλεόραση.  Έχω δει πράγματα που μπορούν να γίνουν τώρα με τους χαρακτήρες και τον χρόνο που τους δίνεται για να εκφραστούν. Είδα τον Bryan Cranston να κοιτάζει μια βαλίτσα για μια ώρα σε ένα επεισόδιο του Breaking Bad. Δεν έχουμε χρόνο να το κάνουμε αυτό σε μια ταινία μεγάλου μήκους, οπότε ίσως η τηλεόραση είναι το επόμενο καλύτερο βήμα για μένα. Θα δούμε.


Ο Nicolas Cage φαίνεται λοιπόν ότι ψήνεται να αφήνει μελλοντικά το σινεμά και να πάει στην τηλεόραση. Προς το παρόν δεν ξέρουμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Η νέα ταινία του ηθοποιού ονομάζεται Dream Scenario και είναι μια παραγωγή της A24.

Tags: