Ο Nicolas Cage θα είναι μάλλον ο Spider-Man στην live-action σειρά της Amazon

Ένας διαφορετικός “Spidey” έρχεται από την Amazon
16 Μαρτίου 2024 12:35
Ο Nicolas Cage θα είναι μάλλον ο Spider-Man στην live-action σειρά της Amazon

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Amazon θα φέρει στην streaming υπηρεσία της, το Prime Video, έναν διαφορετικό live-action Spider-Man. Πιο συγκεκριμένα, το στούντιο ετοιμάζει την live-action τηλεοπτική σειρά του Spider-Man Noir και μάλλον θα παίξει και ο Nicolas Cage.

Το ρεπορτάζ έχει το Collider, στο οποίο ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Amazon για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε σε τι ρόλο θα συμφωνήσει, αν και ακουγόταν παλιά ότι θα είχε το ρόλο του Spider-Man. Οπότε, κατά πάσα πιθανότητα μιλάει γι’ αυτόν τον ρόλο.

Λοιπόν, μπορώ να πω ότι έχουμε μιλήσει. Δεν είναι μυστικό ότι λατρεύω τον χαρακτήρα. Νομίζω ότι ο χαρακτήρας παρέχει έναν ενδιαφέρον συνδυασμό. Μπορώ να συνδυάσω τις αγαπημένες μου παραστάσεις εκείνης της χρυσής εποχής, δηλαδή τους Robinson, Cagney, Bogart, με έναν χαρακτήρα που θεωρείται ευρέως ως το αριστούργημα του Stan Lee. Δεν έχει κλείσει ακόμα τίποτα, αλλά είμαστε σε συζητήσεις.

Πρόσφατα μάθαμε επίσης ότι οι συζητήσεις μεταξύ Sony και Cage είναι προχωρημένες και αρκετά σοβαρές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκτός απροόπτου θα πέσουν σύντομα οι υπογραφές.

Η σειρά Spider-Man Noir θα είναι η πρώτη live-action μεταφορά αυτής της βερσιόν του Spider-Man, η οποία θα λαμβάνει χώρα στην σκληρή και ταλαιπωρημένη από την Μεγάλη Ύφεση, Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1930. Ο "Noir" Peter Parker είναι μια από τις πιο σκληροτράχηλες βερσιόν του σε όλο το Spider-Verse αφού εργάζεται σαν ιδιωτικός ντετέκτιβ.