Ο Nicolas Cage παίζει σε μια αλλόκοτη ταινία της A24 και αυτό είναι το trailer της

Πώς θα ήταν εάν ο Freddy Kruger ήταν ο Νίκολας Κέιτζ;
20 Σεπτεμβρίου 2023 16:44
Ο Nicolas Cage παίζει σε μια αλλόκοτη ταινία της A24 και αυτό είναι το trailer της

Ξανά καραφλός (όπως εδώ) και με ασυνήθιστο look εμφανίζεται ο Nicolas Cage στη νέα του ταινία "Dream Scenario" σε παραγωγή της A24.Το πρώτο trailer της κυκλοφόρησε από την Α24 και δίνει μια χορταστική ματιά στην ταινία που περιγράφεται ως μια σατιρική κωμωδία με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας και φυσικά ένα άκρως αλλόκοτο σενάριο

Ο Nicolas Cage με πουλοβεράκι, στιλ καθηγητή και σαν οικογενειάρχης μετατρέπεται εν μια νυκτί στον πιο viral άνθρωπο του κόσμου καθώς αρχίζει να εμφανίζεται στα όνειρα διαφόρων αγνώστων και να πρωταγωνιστεί σε αυτά. Κάτι σαν Freddy Kruger χωρίς την τρομακτική όψη και τα νύχια. Όλοι αρχίζουν να τον αναγνωρίζουν και η ζωή του παίρνει μια απροσδόκητη τροπή. Εκεί που η φήμη του πρόσφερε αναγνωρισιμότητα, μετατρέπεται σταδιακά σε εφιάλτη καθώς οι εισβολές του στα όνειρα των άλλων, κάνουν πιο πολύπλοκη τη ζωή όλων όσων αγαπά. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Νορβηγός Kristoffer Borgli, που πραγματοποιεί το αγγλόφωνο ντεμπούτο του πίσω από τις κάμερες, έχοντας γνωρίσει επιτυχία με την ταινία Sick of Myself, ενώ στην παραγωγή βρίσκεται ο Ari Aster (Hereditary, Midsommar, Beau is Afraid). Μαζί με τον Cage παίζουν οι: Julianne Nicholson, Michael Cera, Tim Meadows, Dylan Gelula και Dylan Baker.

Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ και στις 22 Νοεμβρίου στον υπόλοιπο κόσμο. 

Δείτε το trailer της ταινίας Dream Scenario παρακάτω