Δείτε πόσο πολύ άλλαξε ο Nicolas Cage για τις ανάγκες της νέας του ταινίας

Το Dream Scenario έρχεται από την A24
08 Σεπτεμβρίου 2023 19:15
Δείτε πόσο πολύ άλλαξε ο Nicolas Cage για τις ανάγκες της νέας του ταινίας

Η νέα ταινία του Nicolas Cage ακούει στο όνομα ‘Dream Scenario’ και έρχεται με την υπογραφή της A24. Ο πασίγνωστος ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί έναν καθηγητή που γίνεται διάσημος στο σχολείο του, εντελώς ξαφνικά. 

Για τις ανάγκες του ρόλου του, ωστόσο, ο Nicolas Cage άλλαξε τελείως και αυτό φαίνεται και από τις νέες εικόνες που μόλις κυκλοφόρησαν. Ο αρκετά διαφορετικός Cage φοράει γυαλιά και έχει ένα εντελώς διαφορετικό λουκ με μούσια.  

Το Dream Scenario ακολουθεί έναν συνηθισμένο και συνάμα παράξενο καθηγητή που κατακτά τη φήμη μέσα σε ένα βράδυ όταν εμφανίζεται χωρίς καμία εξήγηση στα όνειρα όλων. Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για την πλοκή, ενώ ξέρουμε ότι θα έχει και κωμικά στοιχεία. 

Ο διαφορετικός Nicolas Cage πρωταγωνιστεί στις νέες εικόνες που φέρνει στη δημοσιότητα το Vanity Fair και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω. 

Εκτός από τον Cage, όμως, στο Dream Scenario παίζει και ο Michael Cera του Barbie, αλλά και οι Tim Meadows (Saturday Night Live), Julianna Nicholson (August: Osage County), Kate Berlant (Don’t Worry Darling), Dylan Gelula (Unbreakable Kimmy Schmidt) και Dylan Baker (The Good Wife. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Kristoffer Borgli, ενώ ο Ari Aster βρίσκεται και στην παραγωγή. 

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το Dream Scenario, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.