Fantastic Four: Λέγεται ότι ο Adam Driver έριξε “άκυρο“ στη Marvel για τη νέα ταινία του MCU

Ωστόσο, ίσως και η περίπτωσή του να μην θεωρείται λήξαν
31 Ιουλίου 2023 22:06
Fantastic Four: Λέγεται ότι ο Adam Driver έριξε “άκυρο“ στη Marvel για τη νέα ταινία του MCU

Από τον περασμένο Ιανουάριο ακούγεται η περίπτωση του Adam Driver για τη νέα ταινία των Fantastic Four εντός του MCU, ούτως ώστε να παίξει τον Reed Richards. Όμως το νεότερο ρεπορτάζ που ρίχνει φως στην περίπτωση αυτή ζωγραφίζει σύννεφα στο ενδεχόμενο αυτό, αλλά από την άλλη δε θεωρεί και λήξαν το θέμα της μεταγραφής του Driver στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. 

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός έχει συνεργαστεί, άλλωστε, με την τη Disney στο άλλο τεράστιο franchise της, αυτό του Star Wars όπου στη sequel τριλογία υποδύθηκε τον Kylo Ren. Επίσης, για την ιστορία ο John Krasinski που έπαιξε τον Reed Richards στην ταινία "Doctor Strange and the Multiverse of Madness" ήταν απλώς μια περίπτωση cameo και δεν αναμένεται να επιστρέψει τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. 

Οι νεότερες πληροφορίες προέρχονται από την ίδια πηγή που είχαν πρωτοκυκλοφορήσει, δηλαδή το The Hot Mic Podcast των John Rocha και Jeff Sneider, οι οποίοι αναφέρουν ότι ο Άνταμ Ντράιβερ έριξε "άκυρο" στην πρόταση της Marvel Studios και μάλιστα από την αρχή

"Αυτό που θα σας πούμε έρχεται σε αντίθεση με τα όσα είπαμε στο παρελθόν αλλά... έρχεται από κάποιον που προφανώς δουλεύει στην ταινία των Fantastic Four. Λένε ότι ο Adam Driver δεν ψήθηκε ποτέ για αυτό το project. Του έστειλαν κιόλας το σενάριο πριν καιρό και τους είπε ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον χαρακτήρα και έτσι είπε "πάσο" από νωρίς." ανέφερε ο Sneider. 

Το παραθυράκι όμως που αφήνουν οι πληροφορίες του Hot Mic Podcast υποστηρίζει ότι μπορεί η Marvel Studios να επιστρέψει με νέα πρόταση στον Driver, όταν γραφτεί το καινούργιο σενάριο δια χειρός Josh Friedman, φυσικά μετά το τέλος της απεργίας ηθοποιών και σεναριογράφων του Χόλιγουντ. 

Μετά και την πιο πρόσφατη αλλαγή στο καλεντάρι της Marvel, το Fantastic Four που θα αποτελέσει μια ταινία του Phase 6 του MCU, θα βγει στις αίθουσες στις 2 Μαίου του 2025. Αναλυτικά το πρόγραμμα κυκλοφοριών των ταινιών της Marvel για τα επόμενα χρόνια μέχρι και το Avengers: Secret Wars θα το βρείτε εδώ