Jamie Foxx: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού μετά την περιπέτεια της υγείας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Εθεάθη πάνω σε ένα γιοτ να χαιρετάει τους fans του
10 Ιουλίου 2023 16:18
Jamie Foxx: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού μετά την περιπέτεια της υγείας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πιο ηχηρή απάντηση σε όσα ψευδή δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, έδωσε ο ηθοποιός Jamie Foxx (Τζέιμι Φοξ) σχεδόν τρεις μήνες μετά την περιπέτεια της υγείας του, κάνοντας την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Νοσηλευόταν για πάνω από ένα μήνα στο νοσοκομείο όπως είχαν επιβεβαιώσει διάφορες πηγές πλησίον του ηθοποιού. 

Στο βίντεο που δημοσίευσε το TMZ ο Foxx φαίνεται να είναι σε καλή διάθεση, καθώς το κοινό και οι fans του -που χαιρετούσε συνεχώς- τον είδανε για πρώτη φορά, καθώς έκανε κρουαζιέρα με το σκάφος του στον ποταμό του Σικάγο. 

Ο 55χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός να θυμίσουμε ότι είχε υποστεί μια μυστηριώδης "ιατρική επιπλοκή" εν μέσω των γυρισμάτων της νέας του ταινίας για το Netflix με τίτλο "Back In Action", με την Κάμερον Ντίαζ. Ακόμη δεν έχει μιλήσει δημοσίως για αυτό το θέμα ούτε γνωρίζουμε επίσημα τι έπαθε. Ωστόσο, διάφορες πηγές είχαν αναφέρει πως υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Μια άλλη πηγή προς τα τέλη Ιουνίου είχε αναφέρει ότι ο Jamie Foxx "δεν είναι ακόμη ο εαυτός του". 

Δείτε το βίντεο με τον Jamie Foxx 

Ο Jamie Foxx νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Τζόρτζια στις 12 Απριλίου, όπως είχε μοιραστεί η μεγαλύτερη κόρη του, η Κορίν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Jamie Foxx, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης επέμβασης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης", είχε γράψει τότε. 

Tags: