O Tom Cruise θέλει να κάνει Mission Impossible ταινίες μέχρι τα βαθιά γεράματα

Θέλει να μοιάσει στον Harrison Ford που κατάφερε να παίζει τον Indiana Jones στα 80 του
06 Ιουλίου 2023 20:31
O Tom Cruise θέλει να κάνει Mission Impossible ταινίες μέχρι τα βαθιά γεράματα

Ένα από τα πιο φιλόδοξα σχέδιά του αποκάλυψε ο Tom Cruise, ο οποίος πρόσφατα γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του, την ώρα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο Mission Impossible: Dead Reckoning - Part 1

Ο σταρ του Χόλιγουντ άνοιξε τα χαρτιά του στη Sydney Morning Herald, αναφορικά με το μέλλον του στην υποκριτική, δηλώνοντας πως δεν έχει σκοπό ούτε να σταματήσει ούτε και να πατήσει φρένο, έχοντας μάλιστα ως πρότυπο και έμπνευση τον Χάρισον Φορντ. Και αυτό διότι ο Harrison Ford κατάφερε να γυρίσει το Indiana Jones and the Dial of Destiny στα 80 του χρόνια, κρεμώντας παράλληλα το καπέλο του "Indy" μια για πάντα. Παρόλα αυτά έχει δηλώσει πως θα συνεχίσει στον χώρο της υποκριτικής. 

"Ο Harrison Ford είναι ένας θρύλος. Ελπίζω να συνεχίζω να παίζω μέχρι τότε. Έχω ακόμη 20 χρόνια μέχρι να τον φτάσω. Ευελπιστώ να κάνω Mission Impossible ταινίες μέχρι να είμαι στην ηλικία του". -Tom Cruise

Οι πρώτες κριτικές του Mission Impossible 7 ήταν διθυραμβικές θέτοντας ρεκόρ βαθμολογιών για το franchise στο Rotten Tomatoes. 

Το Dead Reckoning είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

H πανδημία εκτόξευσε τα κόστη του ήδη πανάκριβου 7ου Mission Impossible λίγο πάνω από τα $290 εκατομμύρια δολάρια και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ακριβότερες ταινίες όλων των εποχών. Συγκριτικά ο προκάτοχός του, το "Mission: Impossible - Fallout" είχε budget που έφτανε τα $190 εκατομμύρια.

Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 13 Ιουλίου, ενώ το Mission Impossible - Dead Reckoning Part 2 στις 28 Ιουνίου του 2024.