O Jack Black τραγούδησε ζωντανά το “Peaches“ από το “Super Mario Bros. Η Ταινία“ (BINTEO)

Ξετρέλανε το κοινό η live εκτέλεσή του με την Φιλαρμονική του Λος Άντζελες
27 Ιουνίου 2023 17:05
O Jack Black τραγούδησε ζωντανά το “Peaches“ από το “Super Mario Bros. Η Ταινία“ (BINTEO)

Χθες το βράδυ η διοργάνωση των The Game Awards διεξήγαγε μια συναυλία στο θρυλικό Hollywood Bowl, ενόψει της 10ης επετείου τους, με την Φιλαρμονική του Λος Άντζελες να χαρίζει στιγμές συγκίνησης και διασκέδασης στους gamers που βρέθηκαν εκεί. 

Η ορχήστρα έπαιξε μουσικά θέματα από διάσημα παιχνίδια όπως τα Diablo, Elden Ring, Unwritten, Star Wars: Jedi Survivor και Final Fantasy XVI, αλλά μία στιγμή εν μέσω της συναυλίας έκλεψε την παράσταση και έγινε viral στα social media, ειδικά σε TikTok και Twitter, μετρώντας ήδη εκατομμύρια προβολές

Ξαφνικά ανέβηκε στη σκηνή ο Jack Black για να ερμηνεύσει το τραγούδι "Peaches" από την ταινία "The Super Mario Bros. Movie" στο οποίο ο Bowser -δάνεισε τη φωνή του στον κακό του Mario- εκφράζει την αγάπη του στην Πριγκίπισσα Peach. Το highlight δεν ήταν μόνο το ότι έδωσε το παρών για να το ερμηνεύσει για πρώτη φορά ζωντανά, αλλά εμφανίστηκε με ένα πράσινο κοστούμι γεμάτο στρας και μια κόκκινη περούκα που παρέπεμπε φυσικά στην εμφάνιση του Bowser. 

Δείτε την live ερμηνεία του "Peaches" από τον Jack Black:

Και ο διοργανωτής των The Game Awards, ο Geoff Keighley, ευχαρίστησε τον Jack Black για αυτή την σπέσιαλ συμμετοχή του και για το γεγονός ότι "πάντοτε πίστευε στη gaming βιομηχανία και υποστήριζε τα shows και τις τρελές του ιδέες". 

Η απίθανη εισπρακτική επιτυχία του Super Mario Bros. Η Ταινία έγραψε ιστορία καθώς με πάνω από $1.333 δισεκατομμύρια δολάρια, έσπασε το ρεκόρ του Frozen 2 ($1.284 δις) και σκαρφάλωσε ως τη 2η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Μόνο το Frozen παραμένει ακόμα στην κορυφή με εισπράξεις ύψους $1.452 δις. 

Μετά από αυτήν την επιτυχία ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamotoδιαμήνυσε ότι έρχονται περισσότερες ταινίες στο σύμπαν χαρακτήρων της Nintendo

Στο "Super Mario Bros. Η Ταινία" ο Chris Pratt δανείζει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του παίζει και η Anya Taylor-Joy ως Peach. Δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του Mario φυσικά ο Luigi, τον οποίο υποδύεται ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ και ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, βρίσκεται και αυτός στην ταινία.