Ο Jack Black θα είναι ο “Steve” στην ταινία του Minecraft

Θα βρίσκεται πλάι στον Jason Momoa
02 Ιανουαρίου 2024 22:28
Ο Jack Black θα είναι ο “Steve” στην ταινία του Minecraft

Αν περιμένετε με αγωνία την ταινία του Minecraft με τον Jason Momoa, τότε σας έχουμε ευχάριστα νέα. Η παραγωγή των Warner Bros., Vertigo και Legendary είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το project.

Όπως μαθαίνουμε, εκτός από τον Momoa που θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ, ένα ακόμα μεγάλο όνομα αναμένεται να εμφανιστεί στην ταινία. Ο λόγος γίνεται για τον Jack Black, τον θρυλικό ηθοποιό και καλλιτέχνη που ακούσατε πρόσφατα και στην animated ταινία του Super Mario στο ρόλο του Bowser.

Το ρεπορτάζ έχει το Deadline, το οποίο μεταφέρει ότι ο Jack Black θα παίξει το ρόλο του Steve, ίσως του πιο γνωστού χαρακτήρα του Minecraft. Με εκείνον μέσα στο cast, οι ηθοποιοί που θα εμφανιστούν στην live-action ταινία, είναι λοιπόν και οι Emma Myers, Danielle Brooks και Sebastian Eugene Hansen.

Ο Jack Black ανέβασε και μία φωτογραφία στα social media:

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Jared Hess, γνωστός από τα "Napoleon Dyanamite" και "Nacho Libre", ενώ στην παραγωγή θα συμμετέχουν οι Jon Berg, Cale Boyter και Jon Spaihts, μαζί με τους Mary Patent, Roy Lee και Jill Messick -η τελευταία θα λάβει τα credits μετά θάνατον καθώς έφυγε από τη ζωή το 2018.

Για την ιστορία, η Mojang Studios που έχει δημιουργήσει το Minecraft, το οποίο είναι το νούμερο 1 παιχνίδι σε πωλήσεις όλων των εποχών, εξαγοράστηκε από την Microsoft το 2014 για 2.5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά για την ταινία, τότε θα πρέπει να την αναμένετε στους κινηματογράφους μέσα στο 2025.