Μία “Barbie” θα παίξει στην live-action ταινία του Minecraft

Πλάι στον Jason Momoa
19 Ιανουαρίου 2024 00:46
Μία “Barbie” θα παίξει στην live-action ταινία του Minecraft

Το cast της live-action ταινίας του Minecraft συνεχίζει να μεγαλώνει και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Μία από αυτές είναι ότι στην ταινία θα παίξει και μία “Barbie”.

Αναλυτικότερα, έγινε γνωστό ότι η Kate McKinnon, την οποία είδατε το περασμένο καλοκαίρι στην πιο επιτυχημένη ταινία του 2023, θα βρίσκεται στο cast του Minecraft πλάι στον Jason Momoa. Ωστόσο, τα νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς όπως μεταφέρει το Deadline, ο Jemaine Clement, ο οποίος έχει παίξει στα What We Do in the Shadows, Moana, Men in Black 3 θα εμπλουτίσει και εκείνος το cast.

Επίσης, στην ταινία θα εμφανιστεί και η Jennifer Coolidge, την οποία θα θυμάστε μέσα από το πρόσφατο The Watcher του Netflix, αλλά και μέσα από τα 2 Broke Girls, American Pie και The White Lotus. Μέχρι στιγμής, το Minecraft έχει ένα πολύ μεγάλο cast που αποτελείται από τον Jason Momoa, τον Jack Black, καθώς και τους Emma Myers, Danielle Brooks και Sebastian Eugene Hansen.

Παρακάτω ακολουθούν εικόνες από την Kate McKinnon, τον Jemaine Clement και την Jennifer Coolidge:

Όσον αφορά την ταινία, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη και λαμβάνουν χώρα αυτόν τον καιρό στη Νέα Ζηλανδία.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Jared Hess, γνωστός από τα "Napoleon Dyanamite" και "Nacho Libre", ενώ στην παραγωγή θα συμμετέχουν οι Jon Berg, Cale Boyter και Jon Spaihts, μαζί με τους Mary Patent, Roy Lee και Jill Messick -η τελευταία θα λάβει τα credits μετά θάνατον καθώς έφυγε από τη ζωή το 2018.

Για την ιστορία, η Mojang Studios που έχει δημιουργήσει το Minecraft, το οποίο είναι το νούμερο 1 παιχνίδι σε πωλήσεις όλων των εποχών, εξαγοράστηκε από την Microsoft το 2014 για 2.5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το Minecraft αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Απριλίου του 2025.