Προσοχή αν παίζετε Minecraft μέσα από το Xbox app στο PC

Η εταιρία αναφέρει ότι καλύτερα να μην κάνετε την τελευταία αναβάθμιση
17 Μαρτίου 2024 17:47
Προσοχή αν παίζετε Minecraft μέσα από το Xbox app στο PC

Το στούντιο πίσω από το Minecraft έβγαλε πρόσφατα μια ανακοίνωση και αναφέρει ότι καλό θα ήταν να μην κάνετε ενημέρωση το παιχνίδι μέσα από την εφαρμογή του Xbox (Xbox app) από τα Windows.

Η εταιρία προειδοποίησε τους παίκτες μέσα από το επίσημο site της Microsoft, να μην κατεβάσουν το πιο πρόσφατο update -αν τους βγει ειδοποίηση γιατί το αποσύρει-, καθώς αν το κατεβάσουν μπορεί να χάσουν όλους τους κόσμους που έχουν δημιουργήσει.

Η Mojang λέει ότι αυτή τη στιγμή διερευνά το ζήτημα και μπλοκάρει την ενημέρωση από τα Windows για να αποτρέψει την πιθανότητα να επηρεάσει περισσότερους παίκτες.

Μην κάνετε λήψη της πρόσφατης ενημέρωσης για το Minecraft μέσω της εφαρμογής Xbox για υπολογιστή. Αν το κάνετε, οι κόσμοι σας μπορεί να χαθούν.

Οι δηλώσεις της Mojang:

"Συνεχίζουμε να διερευνούμε αυτό το ζήτημα και αυτήν τη στιγμή αποκλείουμε την ενημέρωση από τα Windows για να αποτρέψουμε την πιθανότητα να χάσουν οι παίκτες τους κόσμους τους. Σας συνιστούμε να εκτελέσετε το Gaming Services Repair Tool για το PC μέσα από την εφαρμογή του Xbox πριν εγκαταστήσετε οποιαδήποτε ενημέρωση του Minecraft. Η χρήση αυτού του εργαλείου ενημερώνει τα Gaming Services στην έκδοση 19.87.13001.0, η οποία αποφεύγει την τελευταία ενημέρωση. Ακολουθούν οδηγίες για τη λειτουργία του εργαλείου".

  • Τρέξτε το Xbox app στο PC.
  • Πατήστε πάνω στην εικόνα του προφίλ σας
  • Πατήστε πάνω στην Υποστήριξη (Support)
  • Πατήστε πάνω στο Gaming Services Repair Tool
  • Ξεκινήστε το Troubleshooting

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.