Ο νέος ανταγωνιστής των Valheim και Minecraft έρχεται από πρώην μέλη της Riot

Γνωρίστε το Codename: Islands
27 Ιουλίου 2023 15:25
Ο νέος ανταγωνιστής των Valheim και Minecraft έρχεται από πρώην μέλη της Riot

Μια ομάδα βετεράνων της Riot που πλέον έχουν ιδρύσει την Treehouse Games, έρχονται να παρουσιάσουν τη δική του πρόταση στο survival crafting genre. Γνωρίστε το "Codename: Islands", ένα παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για έως και 16 παίκτες. Η εμπειρία θα ενσωματώνει στοιχεία από αγαπημένα δημοφιλή παιχνίδια όπως το Minecraft, το Valheim και το Terraria και διαφημίζεται από τους developers ως "100%" συνεργατική.

Όπως εξηγεί η Treehouse Games, ο στόχος του παιχνιδιού είναι να συνεργαστείτε για να δημιουργήσετε έναν οικισμό στην κορυφή ενός μαγευτικού νησιού. Οι παίκτες θα ενώνουν, λοιπόν, τις δυνάμεις τους σε ένα shared world, όπου θα μπορούν να κατασκευάσουν σπίτια, να εξερευνήσουν γειτονικά νησιά, να βελτιώσουν τον εξοπλισμό τους, να εμπλακούν σε μάχες με τέρατα, μέχρι και να επικαλεστούν το πνεύμα του νησιού!

Δυστυχώς, το teaser trailer δεν αποκαλύπτει πολλά, δείχνοντας μόνο μια τριάδα εξερευνητών που αποβιβάζονται σε ένα τροπικό νησί και χρησιμοποιούν μαγεία για να ξυπνήσουν μια οντότητα που επιπλέει μπροστά σε κάτι πανύψηλες πέτρες.

Ο Michael Chu, συνιδρυτής της Treehouse Games και πρώην product manager της Riot Games, μιλώντας σχετικά με την πρόθεση πίσω από αυτή τη δημιουργική κατεύθυνση, τόνισε: "Είμαστε παθιασμένοι με τα κοινωνικά παιχνίδια που επιτρέπουν ποιοτικό χρόνο με φίλους. Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε τον βάναυσο ανταγωνισμό που παρατηρείται συχνά στα multiplayer παιχνίδια".

Το 'Codename: Islands' αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024, ενώ περισσότερες ανακοινώσεις για το παιχνίδι και τα πρώτα playtests αναμένεται να πραγματοποιηθούν αργότερα το 2023. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.