Ναι, ο MrBeast παίζει σε μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2024 (BINTEO)

Θα παίξει στο Kung Fu Panda 4 - Πέρασε την οντισιόν του Jack Black
08 Μαρτίου 2024 23:54
Ναι, ο MrBeast παίζει σε μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2024 (BINTEO)

Ναι, καλά διαβάσατε στον τίτλο ο πιο διάσημος YouTuber του κόσμου, ο MrBeast με το κανάλι των 243 (και βάλε) εκατομμυρίων συνδρομητών, έγινε γνωστό ότι θα συμμετέχει και πάλι σε χολιγουντιανή ταινία κινουμένων σχεδίων και μάλιστα σε μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. 

Ο Jimmy Donaldson, όπως είναι το αληθινό του όνομα, απέκτησε τον δικό του ρόλο στην πολυαναμενόμενη ταινία Kung Fu Panda 4, περνώντας μάλιστα από μία... οντισιόν με τον Jack Black να τον καθοδηγεί για το ύφος που θα έχει η ερμηνεία του στην ταινία. 

Το βίντεο που ανέβασε στον Instagram λογαριασμό του δείχνει όλη τη διαδικασία, καθώς στο σκετσάκι καλεί τον Jack Black (που χαρίζει ξανά την φωνή του στον Πο) μέσω Face Time. Εκεί λέει μια ατάκα με διάφορετικές εκφράσεις ώσπου τελικά καταλήγουν σε αυτή που αρέσει στον Black, ο οποίος του δίνει τον ρόλο. Η ταινία προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους των ΗΠΑ (στην Ελλάδα θα αργήσει μια εβδομάδα ακόμη), επομένως ίσως αποκαλυφθεί και η σκηνή όπου εμφανίζεται ο χαρακτήρας του MrBeast. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MrBeast (@mrbeast)

Δημοσιεύθηκε και μια ειδική αφίσα για τον χαρακτήρα του Mr Beast στο Kung Fu Panda 4, όπου υποδύεται συγκεκριμένα τον "Panda Pig". 

Αυτή δεν είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έχει παίξει ο MrBeast, καθώς η τεράστια φήμη του έχει χαρίσει ρόλους στο Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem και στο 'Under the Boardwalk", οι οποίες και οι δύο είναι voice acting ρόλοι σε καρτούν ταινίες.

Η ταινία Kung Fu Panda 4 θα προβάλλεται από τις 21 Μαρτίου στους ελληνικούς κινηματογράφους και με ελληνική μεταγλώττιση.