Borderlands: Χάος, γέλιο και τρελές μετά-αποκαλυπτικές σφαίρες στο πρώτο trailer

To θεότρελο παιχνίδι της Gearbox ζωντανεύει για πρώτη φορά σε live-action
21 Φεβρουαρίου 2024 23:21
Borderlands: Χάος, γέλιο και τρελές μετά-αποκαλυπτικές σφαίρες στο πρώτο trailer

Το Borderlands μετά τη χθεσινή σύντομη αποκάλυψή του, είχε υποσχεθεί πώς θα κυκλοφορήσει ολόκληρο το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας και πράγματι, οι Lionsgate και Gearbox κράτησαν την υπόσχεσή τους.

Τουλάχιστον από αυτή την ματιά η ταινία Borderlands δείχνει αρκετά πιστή ως προς τα σκηνικά και το εικαστικό της στον θεότρελο μετά αποκαλυπτικό κόσμο που δημιούργησε η Gearbox. Αποτελεί άλλωστε ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά παιχνίδια όλων των εποχών και ένα από τα πιο λατρεμένα franchises βιντεοπαιχνιδιών, το οποίο επαναστάστησε στο loot shooter genre.

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Eli Roth την παραγωγή της έχουν αναλάβει οι συντελεστές των ταινιών Uncharted, Spider-Man και Venom. Πάντως η αταίριαστη ομάδα των βασικών χαρακτήρων των Borderlands φαντάζει να έχει όλη αυτή την άβολη χημεία και το χιούμορ που θα περίμενε κανείς από το ύφος των παιχνιδιών, με τα vibes από Guardians of the Galaxy να είναι έντονα. Θα δείτε σε όλη τους τη live-action εκδοχή τους Cate Blanchett (Lilith), Kevin Hart (Roland), Jack Black (φωνή Claptrap), Jamie Lee Curtis (Tannis), Ariana Greenblatt (Tiny Tina) και Florian Munteanu (Krieg), οι οποίοι θα έχουν έναν μοναδικό σκοπό: να βρουν το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του πλανήτη Pandora. 

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Borderlands

Στο πολυπληθές cast περιλαμβάνονται επίσης οι: Edgar Ramírez ως Atlas, Gina Gherson ως Moxxi, Janina Gavankar, Bobby Lee, Olivier Richters, Cheyenne Jackson, Benjamin Byron Davis, Charles Babalola, Steven Boyer, Ryann Redmond, Paula Andrea Placido

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: Η Λίλιθ (Μπλάνσετ), μια διαβόητη κυνηγός επικηρυγμένων με μυστηριώδες παρελθόν, επιστρέφει διστακτικά στην πατρίδα της, την Πανδώρα, τον πιο χαοτικό πλανήτη του γαλαξία. Αποστολή της είναι να βρει την αγνοούμενη κόρη του Άτλαντα (Ραμίρεζ), του πιο δυνατού S.O.B. του σύμπαντος. Η Λίλιθ σχηματίζει μια απροσδόκητη συμμαχία με μια ομάδα αταίριαστων - τον Ρόλαντ (Χαρτ), έναν έμπειρο μισθοφόρο σε αποστολή, την Τάινι Τίνα (Γκρίνμπλατ), μια ατίθαση έφηβη κατεδαφίστρια, τον Κριγκ (Μουντεάνου), τον μυώδη προστάτη της Τίνας, την Τάνις (Κέρτις), την παράξενη επιστήμονα που τα έχει δει όλα, και τον Κλάπτραπ (Μπλακ), ένα εξυπνάκια-ρομπότ. Μαζί, αυτοί οι απίθανοι ήρωες πρέπει να πολεμήσουν ένα εξωγήινο είδος και επικίνδυνους ληστές για να αποκαλύψουν ένα από τα πιο εκρηκτικά μυστικά της Πανδώρας. Η μοίρα του σύμπαντος θα μπορούσε να είναι στα χέρια τους - αλλά θα πολεμήσουν για κάτι περισσότερο: ο ένας για τον άλλον. Βασισμένο σε ένα από τα πιο επιτυχημένα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών, καλωσορίστε στο BORDERLANDS.

Ο δημιουργός του Borderlands, Randy Pitchford, έχει δηλώσει ότι η ταινία Borderlands υφίσταται σε ένα παράλληλο "κινηματογραφικό σύμπαν Borderlands", καθιστώντας την ξεχωριστή από την ιστορία των παιχνιδιών. ""Παραμένουμε πιστοί στους χαρακτήρες, το ύφος και το στυλ, αλλά επιτρέπουμε ανεξάρτητες ιστορίες. Τα μέσα δεν είναι τα ίδια, οπότε το περιεχόμενο δεν πρέπει να δεσμεύεται από τους ίδιους κανόνες", είχε δηλώσει παλιότερα.

Για το ίδιο θέμα ο Roth είχε παρομοίασει την περίπτωση της ταινίας του, με τις διαφορές στο lore μεταξύ των κόμικς και των ταινιών της Marvel, όπου το καθένα έχει το δικό του canon. 

Η ταινία BORDERLANDS θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Αυγούστου του 2024