Kung Fu Panda 4: Δείτε μια νέα ξεκαρδιστική σκηνή από την επιστροφή του Πο

Τον Μάρτιο στους κινηματογράφους
29 Ιανουαρίου 2024 23:54
Kung Fu Panda 4: Δείτε μια νέα ξεκαρδιστική σκηνή από την επιστροφή του Πο

Η Dreamworks κυκλοφόρησε μια νέα ματιά του Kung Fu Panda 4 δημοσιεύοντας για πρώτη φορά μια ολόκληρη σκηνή από το πολυαναμενόμενο sequel. Μια δημοσίευση που συμπτωματικά γίνεται ανήμερα της κυκλοφορίας του Kung Fu Panda 3 πριν από 9 χρόνια στους κινηματογράφους. 

O Jack Black επιστρέφει στην εμβληματική του ερμηνεία ως Πο και αυτή τη φορά θα έχει την κλέφτρα Zhen της Awkwafina για σύμμαχο στο ταξίδι του να τη χρίσει διάδοχό του ως νέα "Δράκο Μαχητή" και να αποτελειώσει την απειλή της σατανικής Chameleon της Viola Davis. Στο νέο ξεκαρδιστικό απόσπασμα που θα δείτε παρακάτω τον Πο με τις εξωφρενικά σιωπηλές stealth ικανότητές του να διεισδύει στο κρυσφήγετο του εχθρού. 

Δείτε το νέο απόσπασμα από το Kung Fu Panda 4

Στο Kung Fu Panda 4 δανείζουν τις φωνές τους οι Ian McShane, Bryan Cranston, James Hong, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, David Cross, Lucy Liu (Master Viper) και Ke Huy Quan στον ρόλο του αρχηγού των κλεφτών, Han.

Η επίσημη σύνοψη του Kung Fu Panda 4 αναφέρει: "Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Αυτό προκαλεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Πο κατέχει τόσες γνώσεις περί πνευματικής διδασκαλίας όσες και περί της δίαιτας της παλαιολιθικής εποχής και, δεύτερον, χρειάζεται επειγόντως να βρει και να εκπαιδεύσει έναν νέο Δράκο Πολεμιστή πριν αναλάβει τη νέα του, υψηλή θέση.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προσφάτως έχει θεαθεί μία πανούργα, ισχυρή μάγισσα, η Χαμαιλέων, μία μικροσκοπική σαύρα που μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα, μεγάλο ή μικρό. Η μάγισσα έχει στρέψει τα άπληστα, γουρλωμένα μάτια της στο Ραβδί της Σοφίας του Πο, που θα της χαρίσει τη δύναμη να επαναφέρει όλους τους πανίσχυρους κακούς τους οποίους έχει κατατροπώσει ο Πο στέλνοντας τους στην εξορία του Κόσμου των Πνευμάτων. Οπότε, ο Πο χρειάζεται βοήθεια. Τη βρίσκει, μάλλον, στη μορφή της πονηρής, εύστροφης κλέφτρας Ζεν, μίας αλεπούς κορσάκ που τον αναστατώνει πολύ, αλλά της οποίας οι δεξιότητες θα αποδειχτούν ανεκτίμητες. Στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης από τα αρπαχτικά νύχια της μάγισσας, το αστείο και αλλοπρόσαλλο δίδυμο θα πρέπει να συνεργαστεί καλά. Στην πορεία, ο Πο θα ανακαλύψει ότι οι ήρωες βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη."

Το Kung Fu Panda 4 θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Μαρτίου του 2024.