Jack Black: Αυτό το παιχνίδι θεωρεί ότι έχει καλύτερη ιστορία από το The Last of Us

Ο λατρεμένος ηθοποιός επαίνεσε συγχρόνως τη σειρά του HBO
09 Απριλίου 2023 13:48
Jack Black: Αυτό το παιχνίδι θεωρεί ότι έχει καλύτερη ιστορία από το The Last of Us

Μιλώντας στο BBC στο πλαίσιο της προωθητικής περιοδείας για τη νέα ταινία Super Mario Bros. που κυκλοφορεί τώρα στις αίθουσες, ο διάσημος ηθοποιός και κωμικός Jack Black δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να δει μια κινηματογραφική μεταφορά του Red Dead Redemption. Μάλιστα, δε στάθηκε μόνο εκεί, τονίζοντας ότι θεωρεί την ιστορία του παιχνιδιού ακόμα καλύτερη και από εκείνη που αφηγείται το The Last of Us.

Συγκεκριμένα, ο Black επαίνεσε την τηλεοπτική προσαρμογή ου παιχνιδιού του PlayStation από το HBO, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Είμαι fan των προσαρμογών, όταν γίνονται σωστά. Το The Last of Us ήταν φανταστικό. Και αυτό που είναι τρελό είναι το πόσο πιστό είναι στο αρχικό υλικό. Βασικά είναι όλα από το παιχνίδι με μερικές μόνο αλλαγές. Θα κερδίσει όλα τα βραβεία. Χρησιμοποίησαν το βιντεοπαιχνίδι σχεδόν σαν storyboard και πραγματικά έφτασα στο σημείο να πω: "Ουάου, αυτό μοιάζει ακριβώς το ίδιο".

Και υπάρχουν μερικά σπουδαία παιχνίδια που δεν έχουν ακόμη εξερευνηθεί στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο. Ίσως να υπάρξει μια ταινία για το Red Dead Redemption; Θα έπρεπε βασικά, γιατί πιστεύω ότι έχει εξίσου καλή ή ίσως και καλύτερη ιστορία από το The Last of Us!

Στην ίδια συνέντευξη, ο Jack Black συνέχισε λέγοντας ότι μπορούμε να περιμένουμε ακόμα περισσότερες μεταφορές παιχνιδιών στον κινηματογράφο και την τηλεόραση τα επόμενα χρόνια, τονίζοντας:

Στο μέλλον, ο κινηματογράφος και η τηλεόραση θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις ιστορίες που αφηγούνται τα βιντεοπαιχνίδια, επειδή αυτή η αγορά φαίνεται να μεγαλώνει και μάλιστα εκθετικά.

Για την ιστορία, ο Jack Black έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη του για το μέσο, έχοντας μάλιστα μέχρι και δικό του gaming κανάλι στο YouTube, το Jablinski Games. Συγχρόνως, ο ηθοποιός έχει δανείσει τη φωνή του σε πολλούς gaming χαρακτήρες, συμμετέχοντας σε παιχνίδια όπως το Brütal Legend, το Broken Age και το Psychonauts 2 της Double Fine.