Ο Jack Black αποκαλύπτει ποια παιχνίδια θέλει να γίνουν ταινίες

Rockstar Games…ακούς;
27 Μαρτίου 2024 14:43
Ο Jack Black αποκαλύπτει ποια παιχνίδια θέλει να γίνουν ταινίες

Ο Jack Black έχει μία μεγάλη καριέρα στην πλάτη του με ταινίες, σειρές, συναυλίες και πολλά ακόμα projects. Πρόσφατα έδωσε τη φωνή του στον Bowser του The Super Mario Bros. Movie, ενώ υποδύεται και το ρομπότ Claptrap στην επερχόμενη ταινία του Borderlands. Τώρα, ο σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτει ποια παιχνίδια θα ήθελε να δει κάποια στιγμή στη μεγάλη οθόνη.

Μιλώντας στο Total Film, ο Jack Black δήλωσε ότι θα ήθελε να δει και άλλες ταινίες που θα βασίζονται σε γνωστά παιχνίδια, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι δεν ήρθε ποτέ κάποια ταινία από γνωστά παιχνίδια της Rockstar Games.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του ηθοποιού:

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ακόμα δεν έχουν βγάλει ταινία από τα παιχνίδια της Rockstar Games, όπως είναι το Grand Theft Auto και -φυσικά- το Red Dead Redemption. Το ξέρεις ότι αυτά τα «πράγματα» είναι ήδη σαν ταινίες έτσι; Υποθέτω ότι αυτό είναι ίσως το θέμα… Μερικά βιντεοπαιχνίδια είναι ήδη στα μισά του δρόμου για να αφηγηθούν τέτοιου είδους ιστορίες και υπάρχουν και κάποιες ταινίες που μοιάζουν με βιντεοπαιχνίδια.

Είδατε ποτέ εκείνη την ταινία του Black Mirror που ονομαζόταν Bandersnatch όπου στην πραγματικότητα οι θεατές επέλεγαν τη δική τους περιπέτεια στο τέλος των σκηνών;  Είναι σαν αυτό «διαλέγεις ή το κόκκινο χάπι ή το μπλε». Νομίζω ότι πηγαίνουμε προς σε αυτό το σημείο, όπου θα υπάρχουν περισσότεροι συνδυασμοί από παιχνίδια και ταινίες και αυτό είναι συναρπαστικό. Νιώθω λες και είναι η αρχή μιας νέας εποχής.

Αυτά ήταν τα λόγια του Jack Black, του οποίου η επόμενη μεγάλη ταινία είναι το Borderlands με πρωταγωνιστές επίσης τους Cate Blanchett (Lilith), Kevin Hart (Roland), Jamie Lee Curtis (Tannis), Ariana Greenblatt (Tiny Tina) και Florian Munteanu (Krieg), οι οποίοι θα έχουν έναν μοναδικό σκοπό: να βρουν το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του πλανήτη Pandora.

Tags: