Πρώτη ματιά στην ταινία Borderlands με τους Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis και Kevin Hart (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ένα teaser και τα πρώτα στιγμιότυπα
20 Φεβρουαρίου 2024 19:48
Πρώτη ματιά στην ταινία Borderlands με τους Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis και Kevin Hart (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιτέλους μετά από πολύ καιρό σιωπής και αρκετών κυμάτων που πέρασε η παραγωγή, η Liongate και η Gearbox κυκλοφόρησαν το πρώτο αποκαλυπτικό υλικό για την live-action ταινία "Borderlands", η οποία θα βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιντεοπαιχνιδιών που έβαλε τη σφραγίδα της στο loot shooter genre. 

H πρώτη ματιά δόθηκε μέσα από τις πρώτες εικόνες του Borderlands, στις οποίες είδαμε για πρώτη φορά πώς θα είναι οι live-action εμφανίσεις των βασικών χαρακτήρων που θα τους υποδύονται το all-star cast των Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Kevin Hart και Jack Black μεταξύ άλλων. 

Στη μία εικόνα απεικονίζεται η Lilith της Blanchett και στην άλλη ολόκληρη η μετά αποκαλυπτική συμμορία του Borderlands που αποτελείται από τους: Cate Blanchett (Lilith), Kevin Hart (Roland), Jack Black (φωνή Claptrap), Jamie Lee Curtis (Tannis), Ariana Greenblatt (Tiny Tina) και Florian Munteanu (Krieg). Ωστόσο δεν έλειψε και ένα εκρηκτικό teaser του Borderlands δείχνοντας πώς θα μοιάζει η ταινία που σκηνοθετεί ο Eli Roth, το οποίο μας ενημέρωσε ότι αύριο 21 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει επίσημα ολόκληρο το πρώτο trailer. 

Δείτε το teaser και τα πρώτα στιγμιότυπα της ταινίας Borderlands

Στο πολυπληθές cast περιλαμβάνονται επίσης οι: Edgar Ramírez ως Atlas, Gina Gherson ως Moxxi, Janina Gavankar, Bobby Lee, Olivier Richters, Cheyenne Jackson, Benjamin Byron Davis, Charles Babalola, Steven Boyer, Ryann Redmond, Paula Andrea Placido. Να θυμίσουμε ότι το κανονικό πλήρες πρώτο trailer θα κυκλοφορήσει αύριο Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Ο δημιουργός του Borderlands, Randy Pitchford, έχει δηλώσει ότι η ταινία Borderlands υφίσταται σε ένα παράλληλο "κινηματογραφικό σύμπαν Borderlands", καθιστώντας την ξεχωριστή από την ιστορία των παιχνιδιών. ""Παραμένουμε πιστοί στους χαρακτήρες, το ύφος και το στυλ, αλλά επιτρέπουμε ανεξάρτητες ιστορίες. Τα μέσα δεν είναι τα ίδια, οπότε το περιεχόμενο δεν πρέπει να δεσμεύεται από τους ίδιους κανόνες", είχε δηλώσει παλιότερα.

Για το ίδιο θέμα ο Roth είχε παρομοίασει την περίπτωση της ταινίας του, με τις διαφορές στο lore μεταξύ των κόμικς και των ταινιών της Marvel, όπου το καθένα έχει το δικό του canon. 

Η ταινία BORDERLANDS θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Αυγούστου του 2024