Ο Arnold Schwarzenegger αποκάλυψε το εξωφρενικό ποσό που πήρε για να παίξει στο Batman & Robin

Είχε παίξει τον Mr. Freeze
19 Μαΐου 2023 12:30
Ο Arnold Schwarzenegger αποκάλυψε το εξωφρενικό ποσό που πήρε για να παίξει στο Batman & Robin

Ο Arnold Schwarzenegger μίλησε πρόσφατα στο The Hollywood Reporter για την καριέρα του, καθώς και για τους ρόλους που έχει παίξει όλα αυτά τα χρόνια. Ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε για ένα υποτιθέμενο νέο Conan, αλλά και το franchise του Terminator. Ωστόσο, η κουβέντα στράφηκε και σε άλλους ρόλους του, όπως είναι ο Mr. Freeze στο Batman & Robin του Joel Schumacher.

Ο Schwarzenegger συζήτησε μεταξύ άλλων και για τα χρήματα, τα οποία ήρθαν στη ζωή του με το «τσουβάλι». Αρχικά, είπε ότι στις αρχές των ‘70s εργάστηκε ως οικοδόμος και έπαιρνε 5.000 δολάρια, χρήματα τα οποία θεωρούσε πάρα πολλά εκείνη την εποχή. Ωστόσο, όταν μπήκε στο Χόλιγουντ οι απολαβές του ήταν περισσότερες.

Όταν εμφανίστηκα στο Batman & Robin μου έδωσαν πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια. Έγινα ο πιο ακριβοπληρωμένος entertainer στην ιστορία του Χόλιγουντ.

Ναι, ο Schwarzenegger πήρε περισσότερα από 30 εκατομμύρια για να παίξει τον Mr. Freeze στο Batman & Robin και δεν ήταν ο μόνος, αφού πολλοί ηθοποιοί στα ‘90s έβγαζαν πάρα πολλά χρήματα. Για παράδειγμα, είχε γίνει γνωστό, ότι ο Jim Carrey πήρε 20 εκατομμύρια από το The Cable Guy το 1996, αλλά και η Julia Roberts ήταν επίσης ακριβοπληρωμένη ηθοποιός τότε.

Για την ιστορία, το Batman & Robin κυκλοφόρησε το 1996 σε σκηνοθεσία Schumacher με πρωταγωνιστή τον George Clooney στο ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη, την Uma Thurman ως Poison Ivy και τον Chris O'Donnell ως Robin.

Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Schwarzenegger, το οποίο θα προβληθεί μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix, ενώ στην ίδια streaming πλατφόρμα θα δείτε και την πρώτη τηλεοπτική σειρά του, το FUBAR, που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου.