Ο Arnold Schwarzenegger αποκάλυψε εάν θα παίξει ξανά σε νέα ταινία Terminator

Δυσάρεστα νέα για τους fans
16 Μαΐου 2023 20:34
Ο Arnold Schwarzenegger αποκάλυψε εάν θα παίξει ξανά σε νέα ταινία Terminator

Μέσα από μία νέα συνέντευξή του, ο Arnold Schwarzenegger αποκάλυψε εάν θα επιστρέψει ή όχι σε κάποια επόμενη ταινία Terminator, ενός franchise που όπως λέει ο ίδιος, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα του.

Μιλώντας στο THR, ο Schwarzenegger αποκάλυψε ότι έχει τελειώσει για εκείνον το The Terminator franchise, ενώ παράλληλα πιστεύει ότι η σειρά δεν έχει πολλά ακόμη να πει, εκτός κι αν γράψει κάποιος κάτι καλό.

Το franchise δεν έχει τελειώσει. Εγώ τελείωσα με αυτό. Έλαβα το μήνυμα δυνατά και ξεκάθαρα. Ο κόσμος θέλει να δει κάτι διαφορετικό από το The Terminator. Κάποιος πρέπει να σκεφτεί μια υπέροχη ιδέα. Ο Εξολοθρευτής έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μου, οπότε πάντα έβλεπα αυτό το franchise με τόση πολλή αγάπη. Οι τρεις πρώτες ταινίες ήταν υπέροχες. Στην 4η ταινία, το Salvation δεν ήμουν μέσα λόγω των πολιτικών. Το Genisys και το Dark Fate δεν είχαν πολύ καλό σενάριο.

Το πρώτο Terminator κυκλοφόρησε το 1984 σε σκηνοθεσία και σενάριο του James Cameron και γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως με έσοδα που ξεπέρασαν τα 78 εκατομμύρια δολάρια. Ο κόσμος αγάπησε από την πρώτη στιγμή αυτό το φιλμ, αφού περίμενε αγωνιωδώς για τη συνέχεια, η οποία έφτασε αρκετά χρόνια μετά.

Το Terminator 2: Judgment Day έπαιξε στους κινηματογράφους το 1991 πάλι σε σενάριο και σκηνοθεσία του James Cameron. Το sequel θεωρείται από πολλούς το καλύτερο Terminator μέχρι σήμερα και μία από τις καλύτερες ταινίες δράσης όλων των εποχών. Τα έσοδά του ξεπέρασαν τα 500 εκατομμύρια παγκοσμίως.

O James Cameron εξηγεί γιατί ο “Εξολοθρευτής“ δε θα γινόταν με τίποτα σήμερα

Ο Schwarzenegger ετοιμάζεται τώρα να παίξει στην πρώτη τηλεοπτική σειρά του ονόματι “Fubar” που θα προβληθεί μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix μέσα στον Μάιο.