Ο Σβαρτσενέγκερ παραδέχεται πως είχε ξεφύγει η αντιπαλότητά του με τον Σταλόνε

“Προσπαθούσαμε να εκτροχιάσουμε ο ένας τον άλλον“ δήλωσε ο Arnold Schwarzenegger
29 Οκτωβρίου 2023 12:00
Ο Σβαρτσενέγκερ παραδέχεται πως είχε ξεφύγει η αντιπαλότητά του με τον Σταλόνε

Οι Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Σιλβέστερ Σταλόνε είναι δύο τεράστιοι και θρυλικού σταρ του Χόλιγουντ που μεσουράνησαν τις δεκαετίες των 80s και τα 90s ειδικά με τις ταινίες δράσης τους. Ο ένας ως "Εξολοθρευτής" στην ταινία "The Terminator (1984) του James Cameron και ο άλλος στο "Rambo" του 1982 ως Τζον Ράμπο. 

Σε μια νέα του συνέντευξη στην εκπομπή The Graham Norton Show, ο Schwarzenegger αναφέρθηκε στην μεγάλη και σφοδρή αντιπαλότητα που είχαν οι προσωπικότητές τους, οι οποία επηρέαζε την ροή του Χόλιγουντ κυριολεκτικά. 

Ο 76χρονος πλέον ηθοποιός παραδέχτηκε στον Γκράχαμ Νόρτον ότι η αντιπαλότητά τους "ξέφυγε από κάθε έλεγχο", με τον ανταγωνισμό να είναι τόσο έντονος που "προσπαθούσαν συνεχώς να εκτροχιάσει" ο ένας τον άλλον.

"Ήμασταν κινηματογραφικοί αντίπαλοι, αλλά φτάναμε τον ανταγωνισμό στα άκρα, έπρεπε ο καθένας μας να έχει το καλύτερο σώμα, έπρεπε να σκοτώσουμε περισσότερο κόσμο στις ταινίες μας και έπρεπε να έχουμε τα μεγαλύτερα όπλα. Ξέφυγε από κάθε έλεγχο και προσπαθήσαμε να εκτροχιάσουμε ο ένας τον άλλο." - Σβαρτσενέγκερ. 

Πλέον όμως είναι "αχώριστοι" όπως δήλωσε ο ηθοποιός του Terminator: "Μετά επενδύσαμε και οι δύο στο Planet Hollywood και αρχίσαμε να ταξιδεύουμε σε όλον τον κόσμο για να το προμοτάρουμε και γίναμε φοβεροί φίλοι. Είναι ένας σπουδαιος άνθρωπος και πλέον είμαστε αχώριστοι."

Η αντιπαλότητά τους έσβησε μια και καλή και στα φώτα του Χόλιγουντ όταν συμπρωταγωνίστησαν στις πρώτες δύο ταινίες των "Expendables" αλλά και στο "Escape Plane" του 2013. 

Είναι περίφημη άλλωστε η ιστορία του πώς ο Σβαρτσενέγκερ κορόιδεψε τον Σταλόνε για να παίξει στην κωμική ταινία "Ο Μπάτσος της Μαμάς" (Stop! Or My Mom Will Shoot), για την οποία ο "Sly" ακόμα μετανιώνει που συμμετείχε. Σε παλιότερη συνέντευξη στο Jonathan Ross Show ο Stallone είχε διηγηθεί την ιστορία: "Δεν μπορούσαμε να συνυπάρξουμε για κάποιο καιρό. Πραγματικά απεχθανόμασταν ο ένας τον άλλο. Είναι πάρα πολύ έξυπνος. Πήγαινε γύρω στο Λος Άντζελες λέγοντας 'ανυπομονώ να γυρίσω αυτή την ταινία'. Και πάω στον ατζέντη μου και του λέω "πάρε αμέσως αυτόν τον ρόλο από τα χέρια του".