Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Πρώτη φωτογραφία και δηλώσεις μετά το χειρουργείο καρδιάς

Η ανάρρωσή του κυλά ομαλά
29 Μαρτίου 2024 21:21
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Πρώτη φωτογραφία και δηλώσεις μετά το χειρουργείο καρδιάς

Πρόσφατα, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε μέσα από το podcast του, το “Arnold’s Pump Club”, πως χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο, για να εγκαταστήσει βηματοδότη στην καρδιά του. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος του, πλέον είναι λίγο περισσότερο μηχανή.

Ο Άρνολντ ανέφερε παράλληλα πως η ανάρρωσή του κυλά ομαλά, αλλά τόνισε ότι δε θα είναι σε θέση να κάνει "σοβαρή προπόνηση στο γυμναστήριο για λίγο καιρό". Παρόλα αυτά, πολλοί συνέχισαν να ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του. Έτσι, ο λατρεμένος ηθοποιός των Terminator ταινιών προέβη τώρα σε μια καθησυχαστική ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια ανάρτησε την πρώτη του φωτογραφία μετά το χειρουργείο, ευχαριστώντας τους fans και επιβεβαιώνοντας πως θα είναι έτοιμος για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του FUBAR τον Απρίλιο.

Η πρώτη ανάρτηση του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μετά το χειρουργείο:

Σας ευχαριστώ! Έχω λάβει τόσα πολλά ευγενικά μηνύματα απ’ όλο τον κόσμο, αλλά πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν αν ο βηματοδότης μου θα προκαλέσει προβλήματα με τη 2η σεζόν του FUBAR. Απολύτως όχι. Θα είμαι έτοιμος για τα γυρίσματα τον Απρίλιο, και μπορείτε να το δείτε μόνο αν το ψάχνετε πραγματικά.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Το πρόβλημα του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με την καρδιά του:

Ο Σβαρτσενέγκερ έχει κάνει πολλά χειρουργεία για την καρδιά του, αφού γεννήθηκε με διγλώχινα αορτική βαλβίδα - ένα κληρονομικό καρδιακό ελάττωμα.

Αναλυτικότερα, το 1997 υποβλήθηκε σε αντικατάσταση πνευμονικής βαλβίδας, η οποία βοηθά τη ροή του αίματος από την καρδιά στους πνεύμονες.

Έπειτα, το 2018 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς για την αντικατάσταση της γερασμένης πνευμονικής βαλβίδας που είχε τοποθετηθεί προηγουμένως.

Το 2020 υποβλήθηκε ξανά σε χειρουργική επέμβαση για την αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας, η οποία βοηθά τη ροή του αίματος από την καρδιά προς το υπόλοιπο σώμα.