Μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με τον Schwarzenegger έρχεται στο Netflix

Είχε κυκλοφορήσει στα ‘80s!
27 Δεκεμβρίου 2023 11:36
Μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με τον Schwarzenegger έρχεται στο Netflix

Το Netflix αποκάλυψε ότι σε μερικές ημέρες θα εμπλουτίσει την πλατφόρμα του με μία ακόμη ταινία του Arnold Schwarzenegger. Αυτό το μάθαμε μέσα από την κατηγορία “New & Hot” της πλατφόρμας, όπου ανακοινώνει μερικό από το επερχόμενο περιεχόμενο.

Ο λόγος γίνεται για το The Running Man που κυκλοφόρησε το 1987 σε σκηνοθεσία του Paul Michael Glaser και σενάριο του Steven E. de Souza. Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Stephen King και είναι μία περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με κεντρικό πρόσωπο φυσικά τον Schwarzenegger στο ρόλο του Ben Richards.

Έτσι, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να παρακολουθήσετε την ταινία αν την είχατε στη λίστα σας και δεν την είδατε ποτέ. Το The Running Man θα παίζει στο Netflix από την ερχόμενη Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2024.

Η πλοκή του The Running Man αναφέρει τα εξής:

Στην απολυταρχική Αμερική του μέλλοντος, ο αστυνόμος Μπεν Ρίτσαρντς κατηγορείται ψευδώς για μια σφαγή και πρέπει να παλέψει για τη ζωή του σε ένα βίαιο τηλεπαιχνίδι.

Εκτός από τον Arnold Schwarzenegger, στο The Running Man εμφανίζονται και οι Maria Conchita Alonso, Yaphet Kotto, Jim Brown, Jesse Ventura, Erland van Lidth, Marvin J. McIntyre, Gus Rethwisch, Professor Toru Tanaka, Mick Fleetwood, Dweezil Zappa, Richard Dawson, Karen Leigh Hopkins, Sven-Ole Thorsen, Edward Bunker, Bryan Kestner, Anthony Pena, Kurt Fuller και άλλοι.

Το The Running Man θα παίζει στο Netflix από την 1η Ιανουαρίου του 2024.